De voorkant van de nieuwe Grolscheurkalender 2016. Foto: pr.
De voorkant van de nieuwe Grolscheurkalender 2016. Foto: pr.

Nieuwe Grol-scheurkalender is een schot in de roos

Algemeen

Groenlo - De voetbalvereniging s.v. Grol kan in het nieuwe seizoen 2015-2016 met haar visitekaartje Grol 1 op sportief, in dit geval prestatief gebied weliswaar nog niet optimaal presteren, op diverse andere terreinen timmert de inmiddels sedert 18 september jl. 97-jarige club behoorlijk aan de weg. Dit laatste was in de afgelopen week op alle manieren te zien en te horen tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering en krijgt deze week een vervolg met een wervelende, tevens unieke actie. Een nieuw initiatief van de aan het eind van het seizoen 2014-2015 1.360 leden tellende voetbalclub.

Vrijdagavond 9 oktober 2015 om exact 18.00 uur ging namelijk de website www.grolscheurkalender.nl de lucht in. Deze lancering betreft tevens de start van een unieke actie, te weten de uitgifte van de eerste Grolscheurkalender voor 2016!
De nu al een zeldzaam karakter dragende kalender met 366 afscheurpagina's (2016 is een schrikkeljaar) is weliswaar nog in de maak, maar blijkt reeds gepromoveerd te zijn tot een hebbeding van het zuiverste soort.

Wat is de bedoeling?
Particulieren of ondernemers in het algemeen en sponsoren van de s.v. Grol in het bijzonder krijgen de gelegenheid om met toevoeging van hun logo een lijfspreuk, aankondiging óf bedrijfsadvertentie te plaatsen op deze unieke kalender. Ondernemers, die op bepaalde data in 2016 reclame willen maken met een speciale actie of een korting, kunnen op deze wijze hun kansen pakken. Het mes snijdt op zo'n manier ook nog eens duidelijk aan twee kanten. De ondernemer profiteert van deze actie en de klant kan de aanschafprijs van de kalender terugverdienen door te profiteren van de legio aangeboden kortingsacties.

Ook verenigingen, organisaties e.a. kunnen pagina's vullen door een persoonlijke boodschap of ludieke anekdote met anderen te delen of door op bepaalde data plaats te vinden evenementen of activiteiten te promoten. Tal van dit soort jaarlijkse activiteiten, waarbij gedacht kan worden aan carnaval, kermis, dweilorkestendag, jazzfestival, braderiedagen, vestingdagen, sportevenementen en ga zo maar door, kunnen in dit geval op een totaal andere manier onder de aandacht van de burgers van Groenlo en omstreken worden gebracht. Let wel, iedere dag wordt c.q. is als gevolg hiervan dus helemaal uniek.

De sportvereniging hanteert bij deze actie dan ook nadrukkelijk het motto: 'Wie het eerst komt, het eerst maalt!' De kosten voor het vullen van één datum oftewel één pagina bedragen slechts € 15,00 (all-in). De Grolscheurkalender (een leuk cadeau met Sinterklaas en Kerstmis) zal binnenkort door de leden van de s.v. Grol in Groenlo en omgeving worden verkocht voor slechts 15 euro per stuk!

Hoe kom ik op de kalender?
Ga naar de site 'www.svgrolscheurkalender.nl' en PLUK DE DAG!

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant