Rudi Wiendels en zijn team. Foto: Kyra Broshuis
Rudi Wiendels en zijn team. Foto: Kyra Broshuis

Schoenmode Hermans verhuist naar voormalig pand Veltink

Algemeen

GROENLO - Sinds 2009 is Schoenmode Hermans gevestigd in het pand van Rondeel aan de Beltrumsestraat 34, waar eerst Rondeel Schoenen zat. Per 1 september aanstaande zal de winkel van Rudi Wiendels en Elise Wiendels-Hermans de activiteiten voortzetten in het pand aan de Beltrumsestraat 23, hoek Goudsmitstraat. Vroeger was hier Veltink gevestigd en als laatste Edwin Pierik.

Door Kyra Broshuis

Schoenmode Hermans, dat al ruim 50 jaar bestaat, heeft een vestiging in Hengelo Gld. én in Groenlo. In beide plaatsen is het een vertrouwd adres voor schoenmode voor de hele familie. De onderneming is een gezamenlijke passie van de familie Hermans. De mogelijkheid om een winkelpand te kopen in Groenlo was een langgekoesterde wens. "Als ondernemer wil ik me graag verder ontplooien. We zijn nu zeven jaar in Groenlo gevestigd en dat gaat uitstekend. Omdat we nu huren zijn we aan bepaalde regels gebonden. In het nieuwe pand kunnen we de winkel straks verder uitbouwen, we willen blijven ontwikkelen," zo vertelt Rudi Wiendels.

Terugbrengen in oude staat
Het is de bedoeling om het nieuwe pand terug te brengen in de oude staat. "Dat past bij Groenlo als vestingstad, daar willen wij ook ons steentje aan bijdragen. Groenlo heeft veel te bieden, is volop in beweging en in ontwikkeling. Misschien dat wij dat, als niet-Grollenaren, nog meer waarderen. We gaan sowieso het vooraanzicht van het pand veranderen zodat het weer een mooie en Groenlo-waardige uitstraling krijgt. Het pand is uitstekend geschikt voor onze plannen, het is een mooie ruimte en er is voldoende plaats voor het magazijn. We willen graag in de Beltrumsestraat blijven en de mogelijkheid om dit pand te kopen is voor ons een mooie kans om te blijven ontwikkelen."

Klik met de Grollenaren
Wiendels is blij dat hij in Groenlo verder kan bouwen aan zijn plannen. "Het klikt met de Grollenaren. Onze collectie is uiteraard steeds wisselend en onze klanten zijn tevreden met onze vergaande service en het uitgebreide aanbod. We hebben een fantastisch team om ons heen waarin ieder zijn kwaliteiten heeft. De een is voor de mode en de ander voor het comfort en sommigen zijn allrounders. Het is belangrijk om te luisteren naar de wensen van de klanten, daar ben je ondernemer voor. We hebben veel plannen voor de nieuwe winkel, het wordt absoluut een aanwinst voor Groenlo."

Open op 1 september
Het wordt 30 mei aanstaande een spannende dag voor de familie Wiendels-Hermans, dan gaan ze namelijk de definitieve koopakte ondertekenen. "We gaan dan direct starten met de verbouwing. Er is veel te doen en we willen het in één keer goed doen. We gaan ervan uit dat we onze nieuwe winkel op 1 september van dit jaar kunnen openen."


http://www.schoenmodehermans.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant