Sven Heutinck en Aniek Groot Wassink werden kampioen. Foto: PR
Sven Heutinck en Aniek Groot Wassink werden kampioen. Foto: PR

Clubkampioenen bij Vios Gym in Beltrum

Algemeen

Marboma nieuwe kledingsponsor

BELTRUM - Zaterdag 17 juni waren de jaarlijkse clubkampioenschappen van Vios Gym Beltrum. Dit jaar deden er ruim dertig kinderen mee aan de wedstrijd, daarnaast werden er verschillende demonstraties gegeven. Zo'n 60 jeugdleden werden deze morgen aangemoedigd door het enthousiaste publiek dat genoot van een mooie en sportieve gymochtend.

Een tiental jongens streden om de eerste plek, uiteindelijk werd Sven Heutinck de kampioen. Bij de meisjes wist Aniek Groot Wassink de titel van clubkampioen te veroveren.
De ochtend begon met een demonstratie van de allerkleinste leden, namelijk de kinderen van de ouder- en kindgroep. Samen met hun vader, moeder of oma lieten zij zien dat zij ook al op hele jonge leeftijd plezier kunnen beleven aan gym. Daarnaast lieten de meiden van de springgroep prachtige en gedurfde sprongen zien. Deze groep traint nu twee jaar met elkaar en bestaat ondertussen uit 18 enthousiaste meiden tussen de 10 en 15 jaar. Tenslotte kon het publiek genieten van een turndemonstratie van de selectie van Vios gym. Zij hebben het afgelopen jaar goede prestaties geleverd op de wedstrijden in de regio en lieten daar nu een aantal oefeningen van zien.
Alle nummers één, twee en drie ontvingen een welverdiende gouden, zilveren of bronzen plak en de kampioenen keerden huiswaarts met een prachtige beker. Daarnaast kregen alle deelnemers een medaille als aandenken aan deze mooie afsluiting van het gymseizoen, dat zorgde voor vele blijde gezichten.
Vios Gym is volop in ontwikkeling: er zijn vele nieuwe initiatieven (cursus 'in Balans', 'Nijntje Beweegt' op de Sterrenboog), er is een nieuw logo en een kledingfonds is in oprichting. Zaterdagochtend werd bekend gemaakt dat dit kledingfonds gesponsord gaat worden door Maarbome. Door hun bijdrage kan Vios gym leden en (hulp)leiding het komende seizoen in het nieuw steken(voorzien van het nieuwe logo, in vernieuwende clubkleuren).
Uitslag: Jongens niveau A: 1 Hidde Franken, 2 Tygo Winkelhorst, 3 Mick te Morsche. Jongens niveau B: 1 Sven Heutinck, 2 Thom Ribbers, 3 Mark Baks. Meisjes niveau 17: 1 Pem Wolterink, 2 Tess Middelhuis, 3 -. Meisjes niveau 16 (A) 1 Lotte Abbink, 2 Eke Belterman, 3 -. Meisjes niveau 16 (B) 1 Wietske te Braak, 2 Milou Groot Wassink, 3 Ise Pasman. Meisjes niveau 15 1 Aniek Groot Wassink
2 Isa Ribbers, 3 Minke Abbink.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant