Een tweede plek voor Welgelegen Groenlo. Foto: Theo Huijskes
Een tweede plek voor Welgelegen Groenlo. Foto: Theo Huijskes

Eervol resultaat voor Welgelegen in Groenlo - Tweede plaats bij Entree Hospitality & Style Awards 2015

Algemeen

Groenlo - Restaurant-Bar Welgelegen in Groenlo heeft afgelopen maandag een bijzonder eervolle tweede plek in de wacht gesleept bij de bekendmaking van de Entree Hospitality & Style Awards 2015. Met een minimaal verschil moest het nog maar zeven maanden jonge Grolse horeca-etablissement in de categorie 'Best Bar & Restaurant' de hoofdprijs laten aan Mama Kelly in Den Haag. Een dynamische en positief spraakmakend horecabedrijf.

Door Theo Huijskes

"Natuurlijk hadden wij graag met die prachtige Award huiswaarts gegaan", aldus het ondernemersechtpaar Wiljon en Claudia Wellink. "Wij zaten er heel dicht bij. Volgens de jury was het geen gemakkelijke taak om de echte winnaar aan te wijzen. Dat alleen al bezorgt ons een trots gevoel. Vergeet niet dat wij dankzij alleen al die geweldige nominatie in een record tijd zijn beland tussen crème de la crème van Horeca Nederland. De naamsbekendheid van Welgelegen heeft mede daardoor een enorme boost gekregen. En wanneer je daarbij door de jury wordt aangemerkt als een zeer goede tweede, mag je alleen maar blij en tevreden zijn."

Het is met Stadscafé & Boothuis Welgelegen allemaal heel snel gegaan. Immers de opening van deze horecagelegenheid vond pas plaats op 12 mei van dit jaar. Zo staat men deze maand voor de eerste maal voor een grote uitdaging, te weten met de Kerst talrijke gasten in een iedereen aansprekende sfeer een hoog kwalitatief culinair concept te kunnen aanbieden.

De uitreiking van de Entree Hospitality & Style Awards vond afgelopen maandag plaats in Studio 21 in Hilversum. Het betrof dit jaar de negende editie van het jaarlijkse hoogtepunt voor de hospitality industrie. Alle voor de verschillende categorieën genomineerde bedrijven zijn gekozen uit horecazaken, die het afgelopen jaar vanwege hun kwalitatief hoogstaande karakter in het horecavakblad Entree Magazine en op de website zijn gepubliceerd. En dientevolge was Welgelegen Groenlo met horecabedrijven uit onder andere Leiden, Eindhoven, Gouda en Den Haag genomineerd in de categorie 'Best Restaurant & Bar 2015'. Het gaat in deze categorie om complete restaurant-barconcepten met daarbij de nodige aandacht voor concept, interieur en doelgroep. Hierbij wordt door de jury in het bijzonder gelet op het aanbod van F&B (Food & Beverage Management) binnen het concept. De Award 'Best Bar & Restaurant' ging in 2014 naar De Plantage in Amsterdam.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant