Foto: PR Festunique
Foto: PR Festunique

Beltrum in teken van dahliakunst, straattheater en afwisselende muziek

Algemeen

Succesvolle formule Festunique als aftrap van Beltrums volksfeest

BELTRUM - Beltrum pakt flink uit tijdens Festunique 2016. Afwisselend straattheater, een oogverblindend dahliacorso, een gezellige braderie, volop muziek én kermis nemen op zondag 4 september de Beltrumse straten over. Met daarbij ook het nodige culinaire vermaak.

Vanaf 12.00 uur is er straattheater en braderie. Vanaf 14.00 uur zijn de attracties voor kinderen op de kermis geopend. Vanaf dat tijdstip rijdt ook het alom bekende bloemencorso door de straten van Beltrum.

Op de kaart
Festunique-voorzitter Edwin Bleumink steekt zijn trots niet onder stoelen of banken. 'In vijf jaar tijd heeft Beltrum Festunique stevig op de kaart gezet. We zijn een begrip geworden in de Achterhoek, en dat mede dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Festunique is Beltrum op z'n best.'

Drie dagen feest
Festunique is de aftrap van 3 dagen kermisfeest in Beltrum. Op de maandag en dinsdag van het volksfeest in Beltrum is er tevens een uitgebreid muziekprogramma met allerlei optredens. Ook wordt het ringsteken op paard en fiets georganiseerd voor jong en oud. Voor de kinderen is er volop vermaak, waaronder de kinderspelen, de ballenbak en springkussens. Op dinsdag barst het koningsschieten voor dames, heren en de jeugd los.


http://www.festunique.nl

http://www.facebook.com/Festunique

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant