Nieuws van de Seniorenvereniging Groenlo.

Algemeen

GROENLO - Woensdag 21 september was er een uitje naar de 50+ Beurs in de Jaarbeurshallen in Utrecht georganiseerd door de Seniorenvereniging. Hierbij waren 50 personen aanwezig die zich daar uitstekend vermaakt hebben. Zo was er een optreden van Lee Towers, modeshows, presentaties van heerlijke ligstoelen, bedden en verder teveel om op te noemen. En natuurlijk veel smakelijke hapjes om te proeven. Op de terugweg was goed te horen dat men zich vermaakt had, er werd veel nagepraat en gelachen.

Op dinsdagmiddag 11 oktober om 14.30 uur is er weer een gezellige muzikale middag bij City Lido. Dan treed de bekende muziekgroep Die Slingetaler uit Winterswijk op met hun Alpenlandische Volksmuziek, overwegend muziek uit Duitsland, Oostenrijk en Slovenie. De groep bestaat uit 6 muzikanten met circa zeven verschillende muziekinstrumenten, gekleed in traditionele Lederhose en twee zangeressen in originele Dirndl.

Wie interesse heeft om lid te worden van de Seniorenvereniging Groenlo, KBO-PCOB, is altijd welkom om vrijblijvend een middag bij te wonen. Als lid kan gebruik maken van de voorzieningen die de KBO-PCOB te bieden heeft. Zo ontvangt men onder andere tien maal per jaar het ouderentijdschrift de Nestor,kan men hulp krijgen bij het invullen van de belastingformulieren, gebruik maken van de Servicetelefoons en kan men de maandelijkse informatieve, muzikale of ontspannen dinsdagmiddagen bezoeken.
Informatie: T. Giezen, tel. 463480 of bij M. Peters, tel.462481.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant