Het carnavalshoes van de Noamatters. Foto: PR
Het carnavalshoes van de Noamatters. Foto: PR

De Noamatters uit Eefsele hebben een nieuw prinsenpaar

Algemeen

EEFSELE - Het was dit jaar een wat langere zoektocht dan andere jaren, maar de carnavalsvereniging de Noamatters is erin geslaagd weer een zeer aansprekend prinsenpaar te strikken voor de prachtige klus.

Door Ferry Broshuis

Wieke klein Gebbink, vorst van de vereniging en pr-man, vertelt met trots dat in dezelfde nacht dat in Amerika een nieuwe leider werd gekozen, het nieuwe prinsenpaar in Eefsele ook heeft toegezegd en dus kan het sein 'witte rook' worden gegeven.
Op zaterdagavond 14 januari zullen de nu nog onbekende grootheden in een naar verwachting afgeladen Heujbarg in de residentie Erve Kots worden onthuld. Maar daar blijft het niet bij want er zijn ook buuts, dansacts, het aftreden van huidig prinsenpaar enzovoort.
De Noamatters zijn opgericht op 11 november 2012 en dat is gebeurd door een vriendengroep die een zeer hechte band met elkaar heeft en daardoor in staat is in het kleine maar daadkrachtige Eefsele de vereniging in stand te houden en te laten bloeien.
Afgelopen vrijdag hebben de Noamatters het seizoen al geopend in Grolle met een mini-dweiltocht langs diverse cafés. Ook was er nieuwe aanwas bij voor de raad van elf en de dansmarietjes en zij zullen op 14 januari tevens aan de carnavalsschare worden voorgesteld.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant