Emiel Garstenveld was een van de optredende buutredners op de BOF-zitting. Foto: Kyra Broshuis
Emiel Garstenveld was een van de optredende buutredners op de BOF-zitting. Foto: Kyra Broshuis

Prinsenpaar beleeft fantastische BOF-zitting

Algemeen

GROENLO - Prins Harrie 1 en adjudant René hebben een zaterdagavond een, volgens henzelf en de rest van het publiek, fantastische avond meegemaakt bij de jaarlijkse BOF-zitting in Bar De Lange Gang in Groenlo. Deze avond, georganiseerd door de BOF (Balls of Fire), de vrienden- en kegelclub van adjudant René, staat traditiegetrouw garant voor veel humor. Het is een kweekvijver van de Grolse buutavonden. Veel Grolse buuttalenten begonnen hun carrière op het podium van de kegelclub.

Ook zaterdag was er nieuws Grols talent te zien en te horen, opgeleid door de Hogere Buutschool (HBS): Bas Brinke, Emiel Garstenveld, Ylse Poelhuis en Esther Bergsma. Berbl de Graaf en Sem de Vries. De avond stond mede door hen - en door ervaren buutrotten uit Twente en Joost & Martijn - bol van de humor, muziek en zang.
Adjudant René is vol lof over de BOF. "Wat een avond. Heel bijzonder om het nu als adjudant mee te maken, fantastisch!". De BOF-leden zijn op hun beurt erg trots om weer een prinsenpaar in hun midden te hebben. "We hebben al vaker een prins en adjudant mogen leveren. We hebben onszelf benoemd tot hofleverancier van de Knunnekes", zegt Geert-Jan Stokkers, lead'zanger' van het BOF-koor.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant