Curls On Fire op het podium in Café Manus in Best. Foto: PR
Curls On Fire op het podium in Café Manus in Best. Foto: PR

Een 'best' optreden van Curls On Fire in café Manus

Algemeen

GROENLO - Wat een 'thuiswedstrijd' had moeten worden voor de Groenlose band Curls On Fire, eindigde bijna in een 'wereldreis' van Groenlo naar het Brabantse Best en van Best naar Assen in Drenthe.

De band heeft geen boekingsagent en dan ga je dus zelf op zoek naar optredens. Een van de muzikanten vond het een goed idee om Tapperij van Ooijen in Lichtenvoorde van Manus van Ooijen eens te benaderen. Even een berichtje via Facebook versturen en een leuk feestje in de buurt is geregeld, dacht hij... Toen een aantal bandleden in de Lichtenvoordse kroeg begon over het optreden, zorgde dat voor gefronste wenkbrauwen aan de andere kant van de bar: er stond geen optreden van Curls On Fire in de agenda.
Wat bleek? Niet Tapperij Van Ooijen, maar Café Manus in Best was benaderd. In plaats van een kort fietstochtje moest er zaterdag 26 november dus een reis van zo'n honderdvijftig kilometer worden afgelegd. En als je dan toch zo ver weg speelt, kun je maar beter een hotelletje boeken en er blijven slapen. Twee bandleden zochten op 'hotel' en 'Best' en reserveerden een kamer voor de band. Wederom ging het mis: in plaats van een hotel in Best boekte hij per ongeluk een overnachting in het Best Western Hotel in Assen. Gelukkig kon de reservering nog worden geannuleerd en beleefde de band een topavond in Best.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant