De familie Demmers runt al meer dan dertig jaar de gelijknamige slaapkamerspeciaalzaak. Foto: Willem Feith
De familie Demmers runt al meer dan dertig jaar de gelijknamige slaapkamerspeciaalzaak. Foto: Willem Feith
Advertorial

Lokale slaapkamerspecialist nu landelijke webshop met 9.8 klantwaardering

Algemeen

ZUTPHEN - Wie uit Zutphen komt, kent ongetwijfeld slaapkamerspeciaalzaak Demmers. Al sinds 1983 is Demmers hét adres in Zuphen en omstreken voor slapen en slaapkamermeubelen. De familie Demmers adviseert al meer dan dertig jaar over de aanschaf van een nieuw bed, matras of hoofdkussen. Persoonlijk en met kennis van zaken. Ook de kledingkasten zijn populair.

Van lokaal familiebedrijf naar nationale speler
De familie Demmers heeft al vroeg ingezien dat het internet kansen te bieden had. Sinds het bedrijf tien jaar geleden de eerste stappen heeft gezet op het internet, is de webshop Slaapkamerweb erg succesvol geworden. Moest de familie Demmers het vroeger met name hebben van lokale bekendheid, inmiddels komen de bestellingen voor bedden, matrassen en kledingkasten uit heel Nederland. De webshop ontvangt hoge klantbeoordelingen, waarin met name het persoonlijk advies en de service van Slaapkamerweb geroemd worden. 

Onderdeel van die service is gratis bezorging en montage op bijvoorbeeld bedden en kledingkasten. Op dat gebied heeft de regio Zutphen-Warnsveld nog een streepje voor: binnen Zutphen-Warnsveld is bezorging altijd gratis, en in heel Nederland al vanaf een laag bedrag.



Screenshot van de website Slaapkamerweb.nl

Kledingkasten
Een succesnummer van Slaapkamerweb zijn de kledingkasten, die geheel naar wens kunnen worden samengesteld. Op de website zijn de maten, materialen, kleuren en inrichting van de kledingkast eenvoudig te bepalen. Dat levert uiteindelijk een kast op die niet onder doet voor maatwerk kledingkasten. Slaapkamerweb levert bovendien geen bouwpakket, maar een kant en klare kast, gemonteerd door een ervaren en handige medewerker. Dat is voor veel mensen een voordeel.

Toonzaal in Zutphen
De webshop mag dan goed draaien, ook in Zutphen heeft de familie Demmers nog steeds een adres. Onlangs verhuisde het bedrijf naar een nieuwe locatie aan de Loskade 4 in Zutphen. Daar werd een prachtige nieuwe toonzaal ingericht, waar niet alleen de producten te bekijken zijn, maar ook de familie Demmers u persoonlijk kan adviseren bij uw keuze. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Meer informatie: Slaapkamerweb.nl
 

Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant