Springer & Ressing: alles voor themafeest, barbecue of carnaval. Foto: Karin Stronks
Springer & Ressing: alles voor themafeest, barbecue of carnaval. Foto: Karin Stronks

Springer & Ressing: alles voor themafeest, barbecue of carnaval

Algemeen

Ruime openingstijden voor carnaval

Door Karin Stronks

LICHTENVOORDE – Springer & Ressing Partyservice heeft alles in huis voor complete themafeesten, gala, Sinterklaas, Abraham/Sarah, barbecue, catering en carnaval. Eén telefoontje, de wensen doorspreken en alles wordt geregeld tot een limousine en een koelwagen aan toe. Familiefeest? Springer & Ressing regelt alles, van springkussen tot barbecue inclusief eten en drinken. Tiroler avond met vrienden? Regel de catering, kostuums en toebehoren bij Springer & Ressing. Voor carnaval op zoek naar een originele outfit? Springer & Ressing heeft honderden kostuums op voorraad, te huur en te koop. Voor carnaval zijn de openingstijden tijdelijk verruimd.

In de grote hal aan de Buys Ballotstraat 10 in Lichtenvoorde hangen honderden kostuums. Van apenpakjes tot piratenkostuums, van hippiekleren en jaren '80 en '90 discoglitter kleding tot country en western outfits, het is één kleurrijk geheel bij Springer & Ressing. Ook hoeden, maskers, schmink, pruiken en vele accessoires, galajurken, smokings, alles is te huur en te koop bij Springer & Ressing. "Bedenk het maar en wij regelen alles! Van Sinterklaas aan huis tot kleding voor en vervoer naar een gala met onze limousine. Catering, partytenten, terrasverwarming, ja te veel om op te noemen. We rekenen voor al onze services een voordelig tarief!" Aan het woord is Louis Ressing, eigenaar van Springer & Ressing Partyservice.
Door omstandigheden moest Louis stoppen met zijn rijdende winkel. Daarom richt hij zich volledig op het verzorgen van feesten en de verhuur van allerlei party-gerelateerde spullen. Springer & Ressing regelt het complete plaatje, tot tafels en stoelen, opblaasbare Abraham of Sarah, van rode loper tot Kerst- en cadeaupakketten aan toe. In de aanloop naar carnaval zijn de openingstijden aangepast. "We zijn tot aan carnaval geopend van maandag tot en met zaterdag van 16.00 tot 20.00 uur. Het is ook mogelijk om buiten openingstijden een afspraak te maken. Dus mensen die nog een leuk en origineel carnavalskostuum zoeken kunnen bij ons een kijkje nemen! We hebben van alles in huis, ook voor kinderen", vertelt Louis Ressing.


www.springerenressing.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant