Paas-Inn met leuke activiteiten bij De Bron

Algemeen

GROENLO - In cultureel centrum De Bron wordt op donderdag 6 april een Paas-Inn gehouden.

De Paas-Inn staat in het teken van Pasen en het voorjaar. De studenten van het Graafschap College zorgen, samen met de vrijwilligers van de Bron voor een verwen- en ontspannende dag voor iedereen die van gezelligheid houdt. Niet alleen ouderen zijn welkom maar iedereen die een dag plezier wil beleven.

Het programma start om 11.00 uur, vanaf 10.30 uur inloop, ongeveer om 16.00 uur wordt de Paas-Inn afgesloten. Bij ontvangst krijgen bezoekers koffie of hee met wat lekkers en daarna wordt gestart met het ochtendprogramma met onder andere een optreden van het koor Songs 4All, rond 12.15 uur gevolgd door een lunch.

Het middagprogramma staat in het teken van verschillende doe-activiteiten. Zo is er bijvoorbeeld bloemschikken, schilderen, eieren schilderen en koersballen. Maar er is ook weer ruimte om te bewegen, waaronder ziitdans, maar de gasten kunnen ook gewoon wat keuvelen en een spelletje te doen. Om ongeveer 15.00 uur wordt gestart met de afsluiting van de PAAS INN inclusief een hapje en een drankje.

De kosten voor deze geheel verzorgde dag bedragen 15,00 euro, inclusief koffie, thee, iets lekkers, lunch, deelname aan de activiteiten en workshops en twee consumptiebonnen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Bron. Leerlingen van het Graafschapcollege en vrijwilligers van De Bron komen langs bij De Molenberg, De Bagijn, De Oranje en Canisiushof om informatie te geven en kaarten te verkopen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant