Old Grolschen komen terug naar geliefde vaderstad

Algemeen

GROENLO - Leden van de Club van Old Grolschen komen op zondag 9 april terug naar Groenlo. Die dag wordt de voorjaarsbijeenkomst gehouden. ook deze keer is voor deze dag een interessant programma samengesteld.

Nadat in het najaar van 2016 het veertigjarig bestaan van de club luisterrijk werd gevierd, gaan de Old Grolschen nu aandacht besteden aan twee belangrijke zaken die momenteel in Groenlo spelen: de bouw van het nieuwe culturele centrum de Mattelier en de toekomstige bouw van de nieuwe ambachtelijke brouwerij. Architect Herman van der Heijden houdt een presentatie over deze twee ambitieuze projecten. Omdat de Old Grolschen altijd graag willen weten wat er speelt in hun zo geliefde vaderstad is het fantastisch dat ze over deze twee in het oog springende voorzieningen volledig worden bijgepraat en van digitale beelden worden voorzien. Bovendien volgt daarna ook nog een daadwerkelijke bezichtiging van de beide projecten.

Nieuwe voorzitter
Tijdens de ledenvergadering, die eerst plaatsvindt, zal een nieuwe voorzitter worden gekozen. De huidige voorzitter, Iet Pothof - Moormann heeft de club een aantal jaren met vaardige hand geleid, maar vindt het nu tijd plaats te maken voor een opvolger. Het bestuur stelt Joop Meulenbeek uit Elst voor en als bestuurslid wordt voorgesteld Annet van der Markt – Moormann te benoemen.

Gezellig
Na de bezichtiging van de projecten is er vanaf 16.00 uur bij de Lange Gang weer een gezellig treffen waar ook de Grollenaren van harte welkom zijn. Dat is de laatste jaren een ingevoerd 'programmaonderdeel' en dat werkt voortreffelijk. Met een diner wordt de voorjaarsbijeenkomst dan afgesloten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant