Fietstocht Groei & Bloei

Algemeen

LICHTENVOORDE - Traditioneel organiseert Groei & Bloei afd. Oost Gelre-Winterswijk elk jaar op Hemelvaartsdag een fietstocht. Ook dit jaar is een route uitgezet die richting Eibergen en Beltrum gaat; onderweg is er in Beltrum nog een beeldentuin te bezoeken.

Er zijn twee routes uitgezet, een van 40/45 kilometer en een kortere van 25/30 kilometer. Beide routes komen langs de beeldentuin. Onderweg zijn voldoende gelegenheden om even uit te rusten of een horecagelegenheid te bezoeken.
Belangstellenden kunnen de routes voor twee euro per stuk kopen bij HCR 't Zwaantje, Zieuwentseweg 1 te Lichtenvoorde op woensdag 24 mei van 19.00 tot 20.00 uur en donderdag 25 mei van 9.00 tot 10.00 uur. Beide routes gaan op zowel de heen- als de terugreis door het vernieuwde Beekdal in Lichtenvoorde dat op Hemelvaartsdag om 14.00 uur officieel wordt geopend.
Vanaf 09.00 uur worden de schapen door het dorp naar de locatie Beekdal gebracht. Om 10.00 uur start het programma. De scheerders gaan dan aan de slag om de schapen van hun vacht te ontdoen. Verder is er een leuke streekmarkt en zijn er diverse activiteiten voor kinderen. Rond 17.00 uur is het programma ten einde.Vanaf 9.00 uur worden de schapen door het dorp naar de locatie Beekdal gebracht waarna om 10.00 wordt gestart met een lopend ontbijt-buffet. Wanneer men daaraan wil deelnemen moet dat even gemeld worden op: beekdalleeft@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant