Twee kampioenen bij Grolse Tafeltennisvereniging

Algemeen

GROENLO - De laatste wedstrijden van de voorjaars tafeltenniscompetitie zijn gespeeld. De Grolteams hebben wisselende resultaten behaald.

Grol 1 en 3 hebben goed geboerd, want ze zijn beiden kampioen geworden. Grol 1, met Henk, Wim en Herbert werden eerste in hun poule in de vierde klasse en ze promoveren nu naar de derde klasse. Grol 3 met Jan, Frans en Ben werd kampioen in de vijfde klasse en promoveert naar de vierde klasse.

Grol 2 behaalde een verdienstelijke tweede plaats en mag tevreden terugkijken op het afgelopen seizoen. Ook Grol 4 eindigde op de tweede plaats en dat is voor Jan, Frits, Frans en Thomas een goed resultaat.

Grol 5 kan niet terugkijken op een geslaagd seizoen.Priscilla, Cintha en Theo moesten genoegen nemen met de onderste plaats. Al met al hebben de Grolteams het niet slecht gedaan. Het tafeltennissen is nog niet afgelopen. Op maandag 22 mei worden de dubbelkampioenschappen gespeeld en het seizoen wordt afgesloten met de jaarvergadering op maandag 29 mei. Op maandag 29 augustus worden de tafels weer opgezet.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant