Marcel van Leeuwen van MvL. Foto: PR
Marcel van Leeuwen van MvL. Foto: PR

Water zoals de natuur het heeft bedoeld

Algemeen

LICHTENVOORDE - Installatiebedrijf MvL is sinds kort partner van EWO waterfilters, specialist op het gebied van het zuiveren en vitaliseren van water. Tijdens de beurs zal MvL de EWO waterfilter & vitalisatie technologie tonen.

Helaas worden er nog steeds veel schadelijke stoffen aangetroffen in het leidingwater. Voornamelijk zware metalen, chloor en hormoon- en medicijnresten zijn een groot probleem.

De enige manier om thuis of in het bedrijf zeker te zijn van zuiver drinkwater is om dit op het eindpunt goed te filteren. De door EWO Wasser GmbH uit Oostenrijk gebruikte actieve koolstof blokfilters verwijderen vrijwel alle schadelijke stoffen uit het drinkwater, maar laten de zouten en mineralen wel in het water zitten.

Na de hoge kwaliteit filtering wordt door de EWO technologie het water op moleculair niveau verbeterd door middel van een vitalisator. Dit verbetert de eigenschappen van het water zelf waardoor het bijvoorbeeld beter opgenomen wordt.

Het resultaat is zuiver, mineraalrijk en vitaal water, water zoals de natuur het heeft bedoeld. Voor meer informatie kunnen belangstellenden op zondag 2 juli terecht bij de stand van MvL installatiebedrijf op de zomermarkt in Lichtenvoorde. Natuurlijk kan contact worden opgenomen, telefonisch of via e-mail.


Tel: 06-57582468
info@installatiebedrijfmvl.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant