Pleinconcert Muziekvereniging Concordia

Algemeen

BELTRUM - Muziekvereniging Concordia uit Beltrum geeft op donderdag 6 juli om 19.30 uur haar zomerconcert op het Mariaplein in Beltrum. Tijdens dit concert zullen alle jeugdgroepen, de Slingelandkapel, het A-orkest en de A-slagwerkgroep van zich laten horen.

Tijdens 'Pleinconcert' kunnen luisteraars genieten van alle muzikale afdelingen van Concordia op één avond. De blazersklas zal deze muzikale avond gaan starten. De blazersklas zal worden opgevolgd door het leerlingenorkest. Zij zullen een aantal vrolijke nummers ten gehore brengen. Het leerlingenorkest staat sinds een paar maanden onder leiding van hun nieuwe dirigent Henk-Jan Heijnen.
Uiteraard kunnen de slagwerkers niet op deze avond ontbreken. Zowel de -C, -B en -A slagwerkgroep zullen zich deze avond presenteren, onder leiding van Kevin Tolkamp. En zij zullen dit weer op hun eigen unieke wijze doen, geheel passend binnen het zomerse thema.
Het -A orkest, onder leiding van Henk-Jan Heijnen, zal het stokje van de slagwerkgroepen overnemen door het programma te vervolgen met onder andere de bekende klanken van Phil Collins en een mooie paso doble genaamd 'Tercio de Quites'. De Slingelandkapel zal deze zomerse avond afsluiten met een aantal gezellige polka's en Egerländers waarbij iedereen natuurlijk vrij is om een dansje te wagen.
Tijdens deze avond zal café, cafetaria en zalencentrum 'Dute' voor een verkoelend drankje zorgen op het Mariaplein. Het concert is vrij toegankelijk. Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar muziekgebouw Dacapo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant