Volleybalmeiden op kermis Eefsele. Foto: PR
Volleybalmeiden op kermis Eefsele. Foto: PR

Kermis Eefsele barst weer los

Algemeen

EEFSELE - De jaarlijkse kermis in Eefsele barst weer los vanaf vrijdag 7 juli.

Vrijdagavond 7 juli wordt traditiegetrouw begonnen met volleybal. Een groot aantal teams uit Eefsele en omstreken gaan de sportieve strijd weer aan met elkaar. Natuurlijk is er ook weer een jeugdveld, zodat ook de jonge talenten tegen elkaar kunnen strijden voor de winst, maar vooral voor het plezier! Na afloop van het volleybaltoernooi wordt er in de tent een mooi feest van gemaakt. De Disco Kings zullen zorgen voor een topfeest met als motto: 'elk feest wordt nog beter dan het vorige'. Als de muziek even pauzeert worden de prijswinnaars van het volleybaltoernooi bekend worden gemaakt.

Zaterdag 8 juli worden al vroeg de koningsparen van vorig jaar opgehaald, Wieke Klein Gebbink en Kim Hanselman (koningspaar) en Tim Harbers en Sabine Schuurmans (Jeugdkoningspaar) zodat begonnen kan worden met het gezamenlijk ontbijt . Na de opening van de kermis worden de ballonnen opgelaten en kan het vogelschieten en -gooien voor de leden van 18 jaar en ouder beginnen. Voor de jeugd van 10 tot en met 17 jaar staan er ook vogels klaar om op te schieten of te gooien en iedereen vanaf 13 jaar kan weer meedoen met het fladderschieten. Voor de allerjongsten is er een speciaal kinderprogramma samengesteld. Nadat de koningsparen bekend zijn wordt het feest voortgezet in de tent met de band Cabrio. Zij zullen er zowel die middag als die avond weer een hele happening van maken.

Op zondag 9 juli wordt begonnen met de sterrit en natuurlijk is er ook dit jaar is weer een mooie tocht uitgezet, met de nodige cryptische opdrachten. Daarna maakt Eefsele zich op voor het programma dat De Noamatters ook dit jaar weer hebben opgesteld en dat belooft net als vorig jaar een mooi spektakel te worden. De Lumberjackparty krijgt een vervolg op afgelopen jaar en dit jaar staat het feest helemaal in het thema western. Verschillende teams kunnen het tegen elkaar gaan opnemen en dit jaar staat alles in het teken van cowboys en cowgirls. Ook de kinderspelen zullen deze middag weer worden gehouden voor de kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Zij zullen hun behendigheid vertonen tijdens de diverse spelen. Cabrio zal deze middag haar best doen om er samen met de bezoekers weer een onvergetelijke kermis van te maken. Op de website www.eefsele.nl worden na afloop van de kermis allemaal foto's en films gepost zodat men nog na kan genieten.

 

 

 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant