Het team van Lefers Advocatuur. Foto: PR
Het team van Lefers Advocatuur. Foto: PR

Lefers Advocatuur: specialist in letselschade en huurrecht

Algemeen

EIBERGEN - Jan Lefers vestigde zich januari 2015 als advocaat in Eibergen. Het bedrijf kreeg zoals gebruikelijk in de branche zijn naam: Lefers Advocatuur. Het advocatenkantoor is gespecialiseerd in letselschade en huurrecht. Het is het enige kantoor met deze specialismen in de wijde omgeving en het groeit.

Door Rob Stevens

Jan Lefers: "Wij vinden het belangrijk om je te specialiseren. Om zo het optimale voor je klant er uit te kunnen halen. Je hoeft als klant niet genoegen met minder te nemen als je topkwaliteit kunt krijgen. Als advocaat ben ik lid van de LSA (Vereniging van Letselschade Advocaten), de ASP (Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers Personenschade), de VHA (Vereniging Huurrecht Advocaten) en heb het Keurmerk Letselschade. Allemaal instanties die regelmatig bij je aan de deur komen om onder meer via dossieronderzoek te checken of je bedrijf op orde is, of je de benodigde kennis in huis hebt en de belangen van je klanten goed vertegenwoordigt. Dat houdt je als kantoor scherp. Het grote voordeel van ons kantoor is, in vergelijking met andere belangenbehartigers, dat wij als advocaat mogen procederen. Ruim negentig procent van de letselschades wordt opgelost door een onderlinge schikking. Maar soms is het toch makkelijk als we een vastgelopen zaak weer vlot kunnen trekken met alleen al de opmerking dat we zo'n zaak ook op kosten van de verzekeraar voor een oordeel aan de rechter kunnen voorleggen."

Een verkeersongeval, medische fout of mishandeling kunnen je leven op de kop zetten. Emotioneel, maar ook financieel. Dan is het belangrijk dat je je belangenbehartiging in handen van iemand kunt leggen waar je vertrouwen in hebt. Na zo'n gebeurtenis heeft een slachtoffer wel andere zaken aan het hoofd. Dat geldt evenzeer voor huurgeschillen. Het huurrecht is complex. Maar wat als er na koop bijvoorbeeld onvolkomenheden in het gekochte onroerend goed worden aangetroffen? Wie is dan aansprakelijk voor de schade? Of als er sprake is van overlast door de buren? De medewerkers van Lefers Advocatuur kunnen dan juridisch uitzoeken wie waar op aangesproken kan worden. Wie draait op voor de schade? Of misschien is een bemiddelingsgesprek juist wel de beste oplossing. In alle gevallen is het belangrijk dat iemand goed voor je belangen op komt: op persoonlijke wijze, deskundig, betrokken, snel en dichtbij. Dat zijn de kernwaarden die Jan Lefers vaak uit de monden van zijn klanten kan optekenen nadat hij, als een zaak is afgerond, de kwaliteit van zijn ondersteuning met de klant evalueert.

Het gaat goed met het kantoor, er zit groei in. Er is extra kantoorruimte bij gehuurd en personeel aangenomen. Sinds kort versterkt juriste Nicole Dekker het team dat verder bestaat uit de juristen Larissa Ormel en Marjan Dankbaar en de boekhouder Roy Dams. Zij staan cliënten in hun eigen omgeving bij met deskundige bijstand. Lefers Advocatuur neemt de tijd voor klanten. Een kennismakingsgesprek met een letselschade advocaat is altijd gratis. Voor cliënten is het kantoor altijd vlot aanspreekbaar en bereikbaar. 'Samen vooruit' is het motto.

De vakantietijd breekt aan, mensen trekken er met de auto op uit. Jan Lefers: "Een tip voor mensen die met de auto op vakantie naar het buitenland gaan. Wij raden mensen aan toch te controleren of ze een schadeverzekering voor inzittenden (SVI) hebben afgesloten bij hun autoverzekering. In het buitenland geldt buitenlands recht. Als je daar een ongeluk krijgt, is het lastig om je schade te verhalen. Voor een vlotte schadeafwikkeling kan een SVI dan belangrijk zijn. Belangrijk: voorkomen is beter dan genezen. Dus kom gezond weer. Maar als je wat hebt, kunnen wij je helpen bij het verhaal van je schade."


www.lefers-advocatuur.nl
Tel: 0545 725 925        
Fax: 0545 725 926        
info@lefers-advocatuur.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant