Beachparty Beltrum 2017

Algemeen

Beachvolleybal,
beachtennis en veel
muziek

BELTRUM - Beachvolleybal en beachtennis omgeven door zon, strand, palmbomen, muziek, cocktails en feest. Het klinkt als Ibiza, maar schijn bedriegt. Het gaat hier over Beltrum. Na de succesvolle en als gezellig ervaren eerdere edities, vindt dit jaar alweer de zevende editie van Beachparty Beltrum plaats. Het evenement is voor de laatste keer op het voormalige ABCTA-terrein.

Op zaterdag 12 en zondag 13 augustus klinken er tropische klanken en wordt er flink gesport op het terreihn aan de Grutto. Stichting Beachparty Beltrum organiseert op deze opvallende locatie in hartje Beltrum een tweedaags sportevenement. Voor de kinderen zal er in de grootste zandbak van Beltrum een springkussen zijn.

Op zaterdagmiddag 12 augustus, vanaf 13.30 uur, is er het beachtennistoernooi. Gedetailleerdere informatie over andere de spelregels staat op de website www.beachpartybeltrum.nl. 's Avonds is er een volledig aangeklede Beachparty met medewerking van DJ Bas en Dansado & de Feestneger. Aanvang van het feest is 21.00 uur. De organisatie raadt mensen aan Facebook in de gaten te houden, want er zullen nog diverse acties komen om bijvoorbeeld gratis entree of munten te winnen.

De zaterdagavond zal worden afgetrapt door DJ Bas. DJ Bas weet met zijn vlotte mix van allerlei verschillende stijlen muziek de tent vrijwel altijd vol te krijgen. Hij is een ervaren DJ die onder andere feestremixes van Herman van Veen, Abel en René Karst maakt. Later op de avond zal DJ Bas plaats maken voor Dansado & de Feestneger. De beats van Dansado en de vocale 'onzinsteuning' van de Feestneger sluiten geruisloos op elkaar aan en garanderen volgens kenner 100% feest. De Brabantse gabbers staan voor diversiteit.

Op zondag 13 augustus staat er vanaf 12:00 uur een beachvolleybaltoernooi op het programma met aansluitend (opnieuw) een Beachparty. H et zondagmiddagfeest zal worden verzorgd door de Feestmeesters. Zij zijn naar eigen zeggen opgeleid in de kunst van het feesten. Vier uur lang wordt er vol gas gedraaid door de DJ met tussentijds een zanger. Ze komen met vele toeters en bellen, zoals confetti, CO2 en give-aways.

Bij het beachvolleybaltoernooi wordt vier tegen vier gespeeld, bij het beachtennistoernooi twee tegen twee. Bij het beachvolleybaltoernooi zal er een recreatieve en een prestatieklasse zijn. Er zal een klein bedrag aan inschrijfgeld worden gevraagd en opgeven kan via de website. De minimumleeftijd voor het sportprogramma is 14 jaar. Op de zondag zijn er ook diverse activiteiten voor kinderen.

De inschrijving voor de sportactiviteiten is al geruime tijd geleden gestart. Dus wil je mee doen? Geef je zo snel mogelijk op via de website.


www.facebook.com/bpbeltrum

www.beachpartybeltrum.nl

info@beachpartybeltrum.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant