Clippers Crew Singers. Foto: Foto Vaarhorst
Clippers Crew Singers. Foto: Foto Vaarhorst

ClipperS open air festival

Algemeen

Ook De Grolse Hofzangers van de partij

EIBERGEN - Op zondagmiddag 3 september houden de ClipperS Crew Singers uit Haaksbergen in het openluchttheater in Eibergen het ClipperS open air festival. Naast de ClipperS Crew Singers uit Haaksbergen treden de Grolse Hofzangers uit Groenlo en het gospelkoor Celebration uit Hengelo op. Deze drie koren zorgen voor een zeer gevarieerde muzikale middag. Een hapje, een drankje en enkele uitgestalde marktkraampjes ontbreken niet.

De optredens zijn van 14.00 tot 17.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van het openluchttheater. Kinderen onder de 12 jaar hebben vrije toegang.

Het in 2011 opgerichte Haaksbergse koor ClipperS Crew heeft zich door de prachtige vierstemmige arrangementen van dirigent Ard Weeink ontwikkeld tot een bijzonder veelzijdig koor met een breed repertoire. Naast meerstemmige shantyliederen staan er popsongs en klassiek op het repertoire. Nummers van o.a. The Cats, Beach boys, Piet Veerman, Boudewijn de Groot, maar ook Dotan, Santiano en het Matrosenchor van Richard Wagner ontbreken niet.

De Grolse Hofzangers bestaat uit 13 enthousiaste zangers. De Hofzangers bieden het publiek een gevarieerd repertoire van internationale allure. Inmiddels zijn er door de Hofzangers 8 cd's uitgebracht.

Het gospelkoor Celebration uit Hengelo staat o.l.v. Susan Kerstholt-van den Berg. Het uit 30 personen bestaande gemengde koor zingt meerstemmige gospelliederen in diverse genres op een zeer enthousiaste wijze.

Het zeer gevarieerde programma staat garant voor een gezellige, muzikale middag voor een breed publiek.


openluchttheatereibergen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant