Grolse dames winnen overtuigend van Avanti Wilskracht

Algemeen

GROENLO - Op een iets ander tijdstip dan gebruikelijk, namelijk om half acht, klonk het beginsignaal van de wedstrijd HV Grol 1 tegen Avanti Wilskracht 2. Grol begon goed, met snelheid in het spel, mooi uitgevoerde break-outs en goedgeplaatste afstandsschoten. Na een kwartier had de ploeg uit Groenlo al een ruime marge op het scorebord staan, 7-1, en was het duidelijk dat Avanti Wilskracht een lastige avond tegemoet ging. De Grolse dames wonnen met 25-10.

Bij rust had Grol de marge naar 12-4 uitgebreid. Ondanks de positieve woorden van beide coaches, kon het welbekende dipje niet uitblijven. Toch bleef Grol scoren. Avanti Wilskracht kon haar draai niet vinden door de uitstekend werkende verdediging van de paarshemden. Met 20-6 op het scorebord bleven de Grolse dames aan de goede kant van de score wat ervoor zorgde dat wissels uitgeprobeerd konden worden. De winst was zeker. Iedereen had zo haar doelpuntjes meegepakt en met een stand van 24-10 was het de eer aan de keepster om de eindstand te bepalen met een rake penalty, zij bracht de eindstand 25-10 op het scorebord.

Komend weekend is er geen speelweekend in verband met de herfstvakantie. Reden om gezellig aan te sluiten bij de Slag om Grolle. Zondag 29 oktober om half 4 in Deurningen speelt Grol VR1 tegen DSVD dames 3.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant