Drie prijzen Zonnebloemloterij in Groenlo

Algemeen

GROENLO - Onlangs is de trekking geweest van de grote landelijk Zonnebloemloterij. In Groenlo zijn dit jaar drie prijzen gevallen. Op het eindcijfer 3762 een prijs van € 50, op het eindcijfer 095 een fotoboek ter waarde van €17,90 en op het eindcijfer 164 een bloemen cadeaucheque ter waarde van €15. De prijswinnaars krijgen de prijs uitgekeerd indien het winnende lot volledig ingevuld opgestuurd wordt aan Pondres, ter attentie van Zonnebloemloterij, Postbus 1279, 5004 BG Tilburg.

Zonnebloem Groenlo dankt alle mensen die één of meerdere loten hebben gekocht. Een groot gedeelte van de opbrengst van de loten blijft in Groenlo en komt geheel ten goede aan activiteiten voor de zonnebloemgasten. Het andere gedeelte van de verkoop gaat naar de landelijke Zonnebloem en hiervan worden onder andere de extra kosten van aangepaste vaarvakanties bekostigd.
De uitslag van de trekking is na te lezen op www.dezonnebloem.nl. Wie ook gast wil worden van de Zonnebloem of vrijwilliger wil worden bij de Zonnebloem Groenlo, kan contact opnemen via de site www.zonnebloem.nl/groenlo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant