Geslaagde VIOS Vriendinnendag

Algemeen

BELTRUM - Afgelopen zaterdag 21 oktober hield VIOS Beltrum een Vriendinnendag om meiden kennis te laten maken met de voetbalsport en met het meidenvoetbal bij VIOS. Op deze meidenvoetbalmiddag mochten alle meidenleden hun vriendinnetje, klasgenootje, buurmeisje of nichtje meenemen om samen te voetballen.

Om 13.30 uur verzamelden 31 meiden in de leeftijd van vijf tot en met 12 jaar zich op Sportpark de Sonders. Onder begeleiding van onder andere speelsters van VIOS VR1 en MO19 werden zes voetbalspelen gespeeld, waaronder een looptraining onder begeleiding van Emiel Koster, gatendoek, dribbelkoningin en penalty schieten.

Vooral bij het onderdeel penalty schieten werd de begeleiding op de proef gesteld. Tijdens het weekend Slag om Grolle werd het vermoeden gewekt dat kanonskogels werden afgevuurd in Groenlo, maar niets is minder waar. In Beltrum werden kanonskogels afgevuurd op een weerloze keeper. Ware talenten in de dop.
Na een welverdiende pauze onder genot van een glas ranja werd de middag afgesloten met drie partijen. In de kantine werden nog prijzen uitgedeeld voor de speelster met de meest behaalde punten bij het gatendoek, meest raak geschoten penalty's en de speelster die het juiste aantal deelnemers raadde. Voor het harde werken en de inzet werden de meiden beloond met wat te snoepen en te drinken.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant