Vier verdachten mishandeling aangehouden

Algemeen

Groenlo - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag vier jongemannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een mishandeling. Rond 2.30 uur kwam er een melding binnen bij de politie dat er vier jongens mishandeld zouden zijn bij een horecagelegenheid aan de Kerkstraat in Groenlo.

Volgens de verklaringen kregen beide groepen binnen al ruzie. De ene groep zou de andere buiten hebben opgewacht. De groep van vier jongens van 16 tot 19 jaar uit de gemeente Oost-Gelre, die als laatste naar buiten zou zijn gekomen, deed aangifte van mishandeling. Een van deze jongens raakte zo gewond aan zijn been dat hij in het ziekenhuis opgenomen werd.
Agenten hebben de vier jongens uit de andere groep later in de nacht aangehouden. Het gaat om vier jongemannen van 16 tot 21 jaar oud uit de gemeente Winterswijk. De politie doet nu verder onderzoek naar de mishandeling.
De politie vraagt jongeren die afgelopen nacht getuige waren en zich nog niet bij de politie hebben gemeld, om zich te melden via het tel. 0900-8844.
 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant