Joost en Martijn komen ook in het Glazen Huis van Taste. Foto: PR
Joost en Martijn komen ook in het Glazen Huis van Taste. Foto: PR

Glazen huis bij Taste

Algemeen

GROENLO - Vanaf 14 december is er wederom een Glazen Huis in Taste. Liefhebbers kunnen rockverzoekjes aanvragen DJ Sander of meedoen aan een loterij. Verder zijn er optredens van bands en artiesten. De opbrengst komt volledig ten goede aan de jeugdcommisie carnaval 2017.

Donderdag 14 december is de opening van het Glazen Huis om 21.30 uur. De nieuwe band van Wilco Hijink Nieuwegrond (Toe Maar, David Blowie) speelt die avond. De heren gaan aankomend jaar langs alle festivals met hun vrolijke sound en willen graag een try out bij Taste doen.

Nieuwegrond is verkoelende, eigenzinnige Nederpop met een elektronisch jaren 80-randje. De catchy sound neemt luisteraars mee naar witte stranden en men waant zich in een wereld van cabrio's, cocktails en coupe soleil.
Zaterdag 16 december speelt de band JPR Strinx Band bij Taste. De band speelt rock'n'roll zoals The Stones het brachten in de jaren '70. Naast eigen werk spelen ze covers van onder andere The Rolling Stones, The Beatles, Neil Young, David Bowie, Herman Brood, Rod Stewart, ZZ Top, Jovink en the Black Crows. De band bestaat uit vier zeer ervaren rockers uit het oosten van het land en een exentrieke zanger/saxofonist uit Amsterdam. De band speelde eerder op de Zwarte Cross en in het voorprogramma's van onder andere Normaal, Golden Earring, De Dijk, Jovink en Di-Rect. Verder speelt de band regelmatig bij allerlei gelegenheden zoals tentfeesten, kroegen, motortreffens en festivals.

Last but not least staan op zondag 17 december vanaf 19.30 Joost en Martijn op het podium om het Glazen Huis af te sluiten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant