Het pand van aNivo aan de Marhulzenweg 45a in Groenlo. Foto: Eigen foto
Het pand van aNivo aan de Marhulzenweg 45a in Groenlo. Foto: Eigen foto

Binnenzonwering speerpunt bij aNivo

Algemeen

GROENLO- Het bekende bedrijf aNivo is alweer dertien jaar gevestigd in Groenlo. Een goede stap, zo erkent ondernemer Willie Vogteloo. "We zitten hier natuurlijk op een prachtige locatie en we hebben een fijne vaste klantenkring opgebouwd in de afgelopen jaren. Niet alleen in Groenlo maar ook in de rest van Oost Gelre, in Berkelland en richting Doetinchem."

Door Kyra Broshuis

De Twentse Vogteloo voelt zich thuis in Groenlo. "De mentaliteit van de mensen hier spreekt me aan en ik merk dat ze onze manier van werken prettig vinden. Ons advies is altijd vrijblijvend en we zetten graag een stap extra voor onze klanten." Samen met twee medewerkers is Vogteloo druk met de verkoop, de montage en het advies. Voor de komende periode richt aNivo zich voornamelijk op de binnenzonwering. "Er zijn niet zoveel bedrijven meer die dat doen en we merken dat mensen toch graag deskundig advies willen. Wij zijn in 1995 al begonnen met binnenzonwering en het is altijd een belangrijk onderdeel geweest van ons aanbod."

Volop keus
Klanten kunnen bij aNivo terecht voor alle mogelijke binnenzonwering. "Er is geen raam waar niks voor past", zegt Vogteloo. In de sfeervolle showroom aan de Industrieweg is volop keus in soorten, kleuren, maten en merken. Zo heeft aNivo shutters, plissés & duettes, jaloezieën, gordijnjaloezieën, paneelgordijnen, overgordijnen, rolgordijnen en vouwgordijnen in het assortiment. "Eigenlijk is alles mogelijk. We zien ook vaak dat mensen verschillende producten met elkaar combineren, dat geeft een verrassend en bijzonder resultaat. Wij komen uiteraard bij de mensen thuis om advies te geven maar mensen kunnen ook stalen mee naar huis nemen."

Alles is mogelijk
De trend van dit moment zijn de duettes, legt Vogteloo uit. "Duettes zijn heel flexibel en in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook de brede horizontale jaloezieën zijn helemaal terug van weggeweest. Ze zijn in alle mogelijke kleuren én in verschillende lamellenbreedtes verkrijgbaar. Bij ons de showroom hangen tal van voorbeelden." Plissés en duettes kunnen op heel veel verschillende soorten ramen geplaatst worden." De mannen van aNivo geven graag advies over alle mogelijkheden. "Bij nieuwbouwwoningen gaan we vaak bij oplevering de woning door met de klant. We bespreken wat de wensen en de mogelijkheden zijn en komen dan met een offerte. Dat thuisadvies is ontzettend belangrijk. Wij weten waar we op moeten letten en wat de effecten van de verschillende soorten binnenzonwering zijn." ANivo heeft ook een bijzonder product in huis. "Dit zijn frames met zonwering die we op kunststof kozijnen kunnen monteren. Ook op de lastige draai- en kiepramen. Zoals ik al zei, er is geen raam waar niks voor past."

aMooie aanbiedingen
Speciaal voor wintermaanden heeft aNivo aantrekkelijke aanbiedingen. Tot en met februari 2018 krijgen klanten 15% korten op de productprijs en gratis basismontage van horizontale jaloezieën, 50% korten op confectie overgordijnen en 15% korting op de productprijs en gratis basismontage van Duette Shades.
aNivo is te vinden aan de Marhulzenweg 45a in Groenlo. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 13.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur. Meer informatie stat op de site: www.anivo.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant