De vrijwilligers werden in het zonnetje gezet. Foto: PR
De vrijwilligers werden in het zonnetje gezet. Foto: PR

Huldiging KWF-vrijwilligers in Beltrum

Algemeen

Beltrum zet zich in voor de kankerbestrijding


BELTRUM - Eén op de drie mensen krijgt ooit kanker. Om die reden zetten vele vrijwilligers zich al jaren in als vrijwilliger voor KWF-afdeling Beltrum. Samen met alle vrijwilligers brengt KWF de dag dat we kanker verslaan dichterbij.

Om deze vrijwilligers in het zonnetje te zetten werd er op 11 december bij café restaurant Spilman in Beltrum een gezellige bijeenkomst gehouden. De jubilarissen kregen een insigne, een bloemetje en een oorkonde. Lies te Boome, die al 30 jaar collecteert en de laatste 9 jaar coördinator van Beltrum was, samen met Rikie Rotink, kreeg de zilveren krab overhandigd door de voorzitter van KWF Berkelland, Arthur Heister.

In Beltrum werd het afgelopen jaar voor KWF Kankerbestrijding wederom de collecte gehouden en in 2016 was Beltrum goed vertegenwoordigd bij de SamenLoop voor Hoop in Eibergen. Al deze vrijwilligers zijn heel betrokken bij KWF vanwege het feit dat bijna iedereen wel iemand in zijn of haar directe omgeving heeft met deze akelige ziekte. En je inzetten voor de kankerbestrijding helpt, want elke euro die wordt opgehaald draagt bij aan de missie van KWF: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.
De collecteweek is een enorme operatie die van levensbelang is. Helaas worden op dit moment nog niet alle huishoudens bereikt. Daarom zijn ook dit jaar weer nieuwe collectanten nodig. Met slechts een paar uur per jaar draag je als collectant bij aan een wereld met minder kanker.

Wie mee wil helpen met collecteren kan zich aanmelden op kwf.nl/collecte.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant