Zangdocente Maartje Waanders bezig met zanglessen. Foto: PR
Zangdocente Maartje Waanders bezig met zanglessen. Foto: PR Foto: Henri Walterbos

Benefietshow Prikkelz's got talent

Algemeen

GROENLO - Om ook komend seizoen weer toffe workshops aan te kunnen bieden heeft Prikkelz geld nodig. Een middel om geld binnen te halen is het organiseren van een eigen benefietshow, met de titel Prikkelz's got talent.

Door Henri Walterbos

"We willen dit graag op ludieke wijze doen en daarom hebben we bedacht deze talentenshow te organiseren voor kinderen," laat Talie Wijlens van Mazzel weten, een van de partners. "De eerste achttien aanmeldingen nemen we direct mee in de programmering. Voor de overige aanmeldingen delen we twee wildcards uit. Een mooie kans om in een spetterende show op een echt podium te staan." Deelname aan de show is geheel gratis. De benefietshow vindt plaats in de Mattelier op vrijdag 30 maart, vanaf 18.45 uur.

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen zich hiervoor opgeven om hun kunsten te vertonen. "Niets is te gek. Dansen, zingen, goochelen, turnen, kunstjes met een bal, alles mag. De act mag solo uitgevoerd worden, maar ook als duo, groep en zelfs met een familielid. Vaders, moeders, opa's, oma's, iedereen mag meedoen. Zolang het maar met een kind samen is en het niet langer dan 1 minuut kost om de act voor te bereiden. De act zelf mag niet langer duren dan 3,5 minuut. "Zo kunnen we ervoor zorgen dat er nog ruimte is voor jury commentaar en dat het programma niet te lang duurt." Aanmelden kan door middel van een mail te sturen naar info@prikkelzgroenlo.nl, onder vermelding van je naam en PGT 2018. Kaarten voor de benefietshow kunnen besteld worden via www.demattelier.nl. Meer info: www.prikkelzgroenlo.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant