DIOS huldigt jubilaris en sluit seizoen af

Algemeen

BELTRUM - Op dinsdagavond 17 april heeft damvereniging DIOS-Beltrum het damseizoen afgesloten met de gebruikelijke jaarvergadering in kulturhus De Wanne in Beltrum. Bijna alle leden waren daarbij aanwezig.

Paulien Ribbers deelde mee dat het eerste team van DIOS-Beltrum dit seizoen met negen punten uit elf wedstrijden op de zevende plaats in de middenmoot is geëindigd in de 1e klasse Oost Gelderland en het tweede team met vier punten uit zeven wedstrijden bijna onderaan op de zevende plaats is geëindigd in de 2e klasse Oost Gelderland.

Toon Baks werd gehuldigd vanwege zijn 50-jarig lidmaatschap van de KNDB. Zijn echtgenote kreeg een boeket bloemen.

Verder werden tijdens de vergadering de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de afgelopen onderlinge wedstrijden. Stefan von Kann is winnaar geworden van de Herfstcompetitie. Toon Baks werd tweede en Jan Maarse is op de derde plaats geëindigd.

De finaleronde werd gespeeld in twee groepen. Stefan von Kann werd met negen punten winnaar van de finaleronde groep A. Hij mag zich damkampioen van Beltrum noemen. Toon Baks werd tweede met acht punten. Willie Ribbers eindigde op de derde plaats met zes punten.
Jan von Kann werd (na barrage) met acht punten winnaar van de finaleronde groep B. Theo Baks werd tweede met acht punten en Anton van der Lee eindigde op de derde plaats met vier punten.

Daarnaast werd aan de winnaar van het sneldammen de wisselbeker uitgereikt.
Winnaar van het sneldammen werd dit seizoen Stefan von Kann (beter SB). Toon Baks eindigde op de tweede plaats en Gerard Korten eindigde op de derde plaats.

Aan het einde van de vergadering werd namens de leden van DIOS Beltrum.aan Paulien Ribbers nog een cadeau aangeboden voor de vele werkzaamheden die zij voor de club verricht.

DIOS-Beltrum gaat nu met zomerreces en zal op dinsdag 28 augustus beginnen aan het nieuwe damseizoen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant