Nico Dijkshoorn en KUDO bij Taste

Algemeen

GROENLO - Zaterdag 21 en zondag 22 april staat het weer bol van de muzikale activiteiten in Rockcafé Taste in Groenlo.

Zaterdag de inmiddels bekende tweemaandelijkse KUDO-avond, bedoeld voor bands de oefenruimte uit willen om zichzelf te presenteren, podiumervaring op willen doen of gewoon graag willen spelen. Uit alle bands die meedoen met de KUDO-avonden dit seizoen, wordt een band uitgezocht die op 26 mei Pigpop 2018 mag openen! Er zal op iedere KUDO avond een afvaardiging van Pigpop aanwezig zijn en het publiek mag ook een stem uitbrengen op hun favoriete band. De avond begint om 21.30 uur en de entree is gratis.
Ripley, een rockformatie uit de Achterhoek. De muziek is divers en leunt aan de ene kant tegen de blues en aan de andere kant tegen de (hard)rock. Setlist bestaat voornamelijk uit covers van: Thin Lizzy, Rory Gallagher en The Cult.
Gravity is een female fronted hardrock metal coverband uit het oosten des lands. Enthousiasme en plezier zijn woorden die ze op het lijf geschreven staan. Heerlijke niet alledaagse jaren 80 rocknummers spatten van het podium af.

Fear of Silence
Op zondag 22 april treedt inmiddels voor de derde keer niemand minder dan Nico Dijkshoorn met zijn band 'the Hank Five' op. Ieder jaar weer één van de hoogtepunten in het muziekseizoen bij Rockcafé Taste. Ter plekke geschreven gedichten, favoriete verhalen, een eerbetoon aan zijn helden in woorden, proza, beelden, muziek, in direct contact met het publiek. Er is geen ander die dat op deze manier kan. Deze voorstelling is inmiddels uitverkocht.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant