Programmering ZSOM

Algemeen

Programmering ZSOM week 25

GROENLO - ZSOM (Ziekenomroep Sound of Music) zendt de komende week de volgende televisieprogramma's uit op verschillende momenten in De Molenberg in Groenlo.

ZSOM Regiojournaal
Ook in 2018 worden de kijkers op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en actualiteiten van de afgelopen twee weken uit de regio.

Knollentrekkers Borculo
Op 1 mei 2018 bestond Egerländerkapel de Knollentrekkers uit Borculo precies 70 jaar. Dit werd gevierd met een jubileumweekend op 20, 21 en 22 april. Op 20 april werd de nieuwe naam van de kapel bekend gemaakt: de Borchländer Musikanten. Op 22 april vond er een muziekfestival plaats met optreden van onder andere de jubilerende kapel. Deze week het vierde deel van dit concert.

ZSOM Regiojournaal
Terug naar het nieuws en de actualiteiten uit de regio.

Openluchtspel 'Ja Zuster, Nee Zuster'
Op dit moment wordt onder andere in Baak, Borculo, Hummelo en Markelo volop geoefend voor een openluchtspel, waarvan de ZSOM tv-opnames zal maken. In 2016 werd in het openluchttheater 't Galgenveld te Borculo een bijzonder openluchtspel opgevoerd en wel 'Ja zuster, nee zuster'. Het publiek ging in dit openluchtspel terug in de tijd en genoot van de bekende liedjes, die gezongen werden zuster Klivia en de patiënten in Rusthuis Klivia. Wie kent er bijvoorbeeld niet 'Mijn Opa', 'De kat van ome Willem', 'Duiffies' en 'Een stekkie van de fuchsia'. Toneelvereniging Ons Genoegen en Buurtvereniging Dijkhoek hadden de stoute schoenen aangetrokken om een combinatie van de film en de musical om te toveren tot een openluchtspel. Deze week het tweede bedrijf.

Online
Op de website www.zsom.nl zijn verschillende reportages te bekijken, evenals het Weekjournaal.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant