Rap en Snel viert jubileum met festival

Algemeen

GROENLO - Zaterdag 30 juni barst het jubileumfestival Rap en Snel los. Tussen 10.00 en 16.00 uur wordt men bij De Mattelier in Groenlo vermaakt door onder andere verschillende gymgroepen. Jongens, meisjes, jong en oud; ze willen de show stelen met spetterende optredens. Dans, show, muziek en acrobatiek vullen de verschillende podia. Mik Lamers, voormalig turner van Rap en Snel en inmiddels meedraaiend op Nederlands niveau, zal enkele van zijn kunsten vertonen.

En er is meer vermaak, meldt de organisatie: "Spring je energie er uit op de springkussens, laat je schminken, laat een veertje in je haren plaatsen of laat je haar vlechten. Voel je je mooi en wil je dit vast laten leggen door een professionele fotografe? Dat kan! Sjoukje Geelink van Lo en Co creëert een hoekje waarin ze jou kan laten stralen op de gevoelige plaat. Tezamen met medewerkers van Humanitas kun je creatief aan de slag of lekker chillen. Doe je ook nog mee aan de ballonnenwedstrijd? Uiteraard kun je een hapje en een drankje bestellen, hiervoor hoef je niet naar huis. Kortom; genoeg om je een ochtend, middag of de gehele tijd goed te vermaken."

Op vertoon van een festivalbandje kun je de hele dag in- en uitlopen. Let wel: vol is vol, het zou kunnen dat je even moet wachten tot je weer naar binnen mag. Wie de voorverkoop heeft gemist, maar nog niet in het bezit is van een toegangsbewijs kan aan de deur nog een bandje kopen. De prijs is 2 euro voor kinderen tot en met 12 jaar en 5 euro voor iedereen van 13 jaar en ouder.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant