Marcel Teunissen (links) krijgt de voorzittersmap van Hans Boerkoel. Foto: Huub Hofstede
Marcel Teunissen (links) krijgt de voorzittersmap van Hans Boerkoel. Foto: Huub Hofstede

Marcel Teunissen nieuwe voorzitter Jazzsociëteit Groenlo

Algemeen

Hans Boerkoel blijft wel actief voor Jazz Vesteval

GROENLO - Na bijna 25 jaar voorzitterschap van de Stichting Jazzsociëteit Groenlo, organisator van het Jazz Vesteval, draagt Hans Boerkoel het stokje over aan Marcel Teunissen. Boerkoel blijft nog wel betrokken bij de organisatie van het Jazz Vesteval.

Gelijktijdig stopt ook Paul Wallerbos als secretaris van de stichting. Hij stopt in verband met drukke werkzaamheden, onder andere in de gemeenteraad van Oost-Gelre. Ook hij zal nog betrokken blijven bij het Jazz Vesteval.

Jazz Vesteval
Het Jazz Vesteval zal dit jaar op zaterdag 1 september plaatsvinden in diverse horecagelegenheden in het centrum van Groenlo. Er wordt momenteel gewerkt aan een gevarieerd programma waar voor allerlei muzieksmaken wat te genieten valt. Het streven is om ook uitstapjes buiten de jazz en blues te maken, zoals latin, soul en funk. Hiermee wil de organisatie een breder publiek aanspreken "zonder dat het authentieke concept van het Jazz Vesteval wordt aangetast". Op korte termijn zal het programma bekend gemaakt worden en zijn de entreebuttons weer in de voorkoop verkrijgbaar.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant