vlnr Annemieke Klein Hesselink, Bert de Maar, Wim Nijhof, Moniek Hendriks, Lou Ritzen. Foto: PR
vlnr Annemieke Klein Hesselink, Bert de Maar, Wim Nijhof, Moniek Hendriks, Lou Ritzen. Foto: PR

Nieuw regiobestuur Humanistisch Verbond

Algemeen

REGIO - Tijdens de algemene ledenvergadering van het Humanistisch Verbond afdeling Winterswijk, Oost Gelre en Aalten op 9 september jl. hebben de leden een nieuw bestuur gekozen. Deze verkiezing was noodzakelijk in verband met verschillende vacatures mede als gevolg van het overlijden van de voorzitter Dolf Meijler, afgelopen najaar.

Tot voorzitter werd benoemd Bert de Maar. Moniek Hendriks werd de nieuwe secretaris. Wim Nijhof en Lou Ritzen werden algemeen bestuurslid. Twee leden waren herkiesbaar en zijn opnieuw benoemd: Annemieke Klein Hesselink, penningmeester en Jan ten Dolle, algemeen bestuurslid.

De algemene ledenvergadering stelde tevens een nieuw huishoudelijk reglement en een voorlopig activiteitenplan vast.

Op dinsdag 2 oktober gaat de HV-filmclub van start. Daartoe wordt samengewerkt met het bestuur van het Filmhuis Winterswijk en Skopein/the Gallery. Elke eerste dinsdag van de maand wordt na afloop van de eerste Filmhuis-voorstelling vanaf 20:30 uur een verdiepende nazit georganiseerd in de locatie waar de film wordt vertoond met eenieder die daar ook voor voelt. Leden en niet-leden zijn daarbij van harte welkom. Aanmelden bij hvwinterswijk@live.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant