Kartrekkers van het GOV sloten het jubileumjaar af. Foto: PR
Kartrekkers van het GOV sloten het jubileumjaar af. Foto: PR

GOV kijkt terug op honderd jaar

Algemeen

GROENLO - Leden, bestuursleden, oud-bestuursleden en commissieleden hebben op 11 november hebben het eeuwfeest van het Groenlo's Ondernemers Verbond gevierd. Oorspronkelijk was de naam van de Groenlose ondernemersclub Sint Martinus, vandaar dat voor de afsluiting van het jubileumjaar gekozen werd voor 11 november.

Veel leden en oud-leden waren aanwezig op deze avond. Woorden van erkenning waren er voor het bestuur; er werd afscheid genomen van Richard den Hollander, jarenlang voorzitter en penningmeester van de GOV. Ankie Koopmans blikte terug op een actie uit vervlogen tijden: Rondweg Nu.
Burgemeester Bronsvoort was aanwezig om het jubilerend bestuur en leden, ook namens het college, te feliciteren. Zij benoemde de samenwerking met de gemeente en het feit dat het GOV een bindende factor is voor veel ondernemers.
Voorzitters uit het verleden - zoals Gerard Wissink, Henk van Baak en Gerard Nijrolder - waren aanwezig en tal van herinneringen werden opgehaald.

De toekomst van het GOV is afhankelijk van het bestuur, onder de nieuwe interim-voorzitter Jürgen Doppen, de leden en de klanten die de ondernemers in Groenlo bezoeken. Duidelijk werd dat het GOV na honderd jaar nog springlevend is en openstaat voor nieuwe ontwikkelingen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant