Foto: PR
Foto: PR

Jubileumjaar van S.V. Grol uit met 'De Grote Finale'

Algemeen

Zaterdag 29 december feestelijke afsluiting in City Lido

Door Theo Huijskes

GROENLO - Het kalenderjaar 2018, in dit geval het jubileumjaar van de 100-jarige sportvereniging Grol in Groenlo, wordt op zaterdag 29 december a.s. onder het mom van 'De Grote Finale' afgesloten met een spectaculaire avond in het uitgaanscentrum City Lido. Voor deze avond worden alle seniorenleden, alle ondersteunende leden en alle vrijwilligers van 'de Grol', en dat allemaal met hun partners, uitgenodigd. De toegang is geheel gratis, maar daar staat tegenover dat belangstellenden zich vooraf wel moeten aanmelden.

De jubileumcommissie onder aanvoering van een achtkoppig bestuur is tot op heden zeer tevreden over niet alleen de invulling, maar met name over het daadwerkelijke verloop van het jubileumjaar. "Het doet ons deugd om van alle kanten te horen dat het een gevarieerd jubileumprogramma is met daarin voor elk wat wils. Iedereen denkt daarbij in eerste instantie aan de jubileumweek van dinsdag 18 september tot en met zondag 23 september met daarin tal van hoogtepunten, maar niet vergeten mag worden dat met het succes van de groots opgezette jubileumloterij eerder dit jaar de belangrijkste basis is gelegd. Dit laatste niet alleen om de uitvoering van alle (feest)activiteiten mogelijk te kunnen maken, maar ook om de vereniging zelf aan het eind van de rit een passend cadeau te kunnen aanbieden", aldus het jubileumbestuur. Het is nog niet bekend wanneer dat cadeau in de vorm van een geldbedrag officieel zal worden overhandigd. Gedacht wordt daarbij aan de gezellige avond op 29 december of anders tijdens de Nieuwjaarsreceptie op zondag 6 januari 2019.

Entertainment
Puur entertainment zal het hoofdgerecht zijn van het afsluitende feest op de laatste zaterdag van december. De organisatoren hebben maar één doel en dat is 'knallend' het jubileumjaar uit. De Grote Finale in de theaterzaal van City Lido zal bol staan van muziek, zang en met name veel humor. Voor dit laatste zullen onder anderen een aantal buutreedners worden uitgenodigd. Daarnaast wordt één van de belangrijkste programmaonderdelen ingevuld met een zogenoemde hilarische 'foute' bingo, waaraan iedereen geheel gratis kan meedoen en waarbij tegelijkertijd de meest uiteenlopende prijzen zijn te winnen. Afhankelijk van het aantal aangemelde belangstellenden, zal er in de zaal voor een opstelling worden gekozen, waarbij het aspect 'gezelligheid' de boventoon voert. Spelende en ondersteunende leden alsmede Grolvrijwilligers wordt verzocht zich zo spoedig aan te melden en daarbij te vermelden of ze met of zonder partner komen.
Aanmelding kan onder andere geschieden via info@svgrol100.nl. Aanvang van de avond is 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

Jubileumboek
Het jubileumboek 'S.V. Grol 100 jaar' is volgens een woordvoerder van de jubileumcommissie een doorslaggevend succes geworden. Het succes is zo groot dat de totale oplage bijna is uitverkocht. Slechts enkele bij Bruna, Boekhandel Wiegerink en de VVV op voorraad liggende boeken kunnen nog een eigenaar krijgen. Zij die met oog op het komende Sinterklaasfeest en/of de Kerst nog het boek (voor slechts 15 euro) willen aanschaffen, dienen er dus snel bij te zijn.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant