Afbeelding: Getty Images

Afbeelding: Getty Images

Hobby horsing in de Hamalandhal

Sport

LICHTENVOORDE - Op vrijdag 17 mei vindt het eerste Hobby Horse Event plaats in de Hamalandhal te Lichtenvoorde. Deze unieke activiteit belooft een middag vol plezier, creativiteit en sportieve prestaties, allemaal rondom de fascinerende wereld van hobby horsing. Deze activiteit is speciaal door Prikkelz opgezet voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar.

Wat is Hobby horsing?
Hobby horsing is een sport waarbij deelnemers op een denkbeeldig paard rijden, genaamd een hobby horse, die vaak bestaat uit een houten stok met een paardenhoofd erop gemonteerd. De sport omvat verschillende disciplines, waaronder dressuur, springen en veldritten, die allemaal worden uitgevoerd met de denkbeeldige paarden.

Wat te verwachten?
We gaan van draf in galop in de Hamalandhal Lichtenvoorde. Onder begeleiding van paardrijdster Liv en Stichting Prikkelz zetten we een dressuurproef, springwedstrijd en een barrelrun voor je uit. Laat jij de snelste tijd zien en blijven alle ‘balken’ liggen? Of ga jij als een speer langs de 3 barrels en ben jij als snelste over de finish?

Locatie en tijd
Het event vindt plaats op vrijdag 17 mei in de Hamalandhal te Lichtenvoorde, van 15:00 tot 17:15 uur. Toegang is gratis voor toeschouwers. Aanmelden voor de activiteit kan via info@prikkelzgroenlo.nl.. Let op! Neem je eigen Hobby horse mee!

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant