Grol JO10-1 is kampioen! Foto: Grol

Grol JO10-1 pakt kampioenstitel

Sport

GROENLO - Grol JO10-1 speelde zaterdag 23 maart een spannende wedstrijd uit in Zieuwent tegen RKZVC JO10-1. Beide teams konden bij winst kampioen worden. RKZVC kwam op 1 – 0 voor, maar voor rust wist Grol twee keer te scoren. De tweede helft begon net zoals de eerste helft was geëindigd, twee teams die aan elkaar gewaagd zijn waarbij Grol misschien voetballend heel iets beter was. Het werd uiteindelijk 2 – 4, waarbij Grol vol aan de bak moest om deze voorsprong vast te houden.

Nadat de scheidsrechter het eindsignaal had gefloten vlogen de jongens elkaar in de armen. Grol JO10-1 is kampioen, een geweldige teamprestatie die passend gevierd werd. Na de penalty’s kregen de jongens de felicitaties van de spelers van RKZVC en de meegereisde supporters. Namens de ouders werden de jongens op een bal en wat lekkers getrakteerd en de leiders op een geurtje. Na lekker te hebben gedoucht terug naar de sportkantine waar het team door de ouders en kampioensmuziek werd binnen gehaald. Met patat en ranja werd deze prachtige voetbalochtend als kampioenen afgesloten.