Adverteren in Groenlose Gids en andere Achterhoek Nieuwstitels
Eén partij die met al haar lokale weekbladen en online nieuwsmedia stevig in de Achterhoekse samenleving wortelt, dat zijn wij: Achterhoek Nieuws bv. Deze nieuwe uitgeverij is 1 juni 2015 ontstaan uit een samenwerking tussen Weevers en BDUmedia. 

Doordat wij onze krachten hebben gebundeld, profiteert u als adverteerder van de volgende voordelen:

- Een groot bereik in de hele Achterhoek: de papieren kranten hebben een wekelijkse oplage van ruim 132.000 exemplaren. Met bijna 300.000 bezoekers per maand bereiken we ook online een groot publiek.  

- Zichtbaarheid in kranten met een grote naamsbekendheid. Achterhoek Nieuws bv is weliswaar nieuw, maar we bogen wel op 140 jaar ervaring in het uitgeven van lokale titels.

- We brengen lokaal hoogwaardig nieuws waarmee we een grote groep lezers bereiken. Niet voor niets plaatsen vrijwel alle lokale overheden in de Achterhoek het gemeentenieuws in onze titels.

- De belangrijkste kracht: onze mensen. Zij combineren hun lokale kennis met uitstekend advies op maat. Neem contact op met onze media-adviseurs om te zien hoe wij uw organisatie door samenwerking kunnen versterken.


Media-adviseur binnendienst:
Inge Flamma:
tel. (0544) 80 10 31
verkoop@groenlosegids.nl

Media-adviseur buitendienst:
Jan Oonk
tel. (0544) 80 10 16
jan.oonk@achterhoeknieuws.nl


Info en aanleveren advertenties 
Groenlose Gids bestrijkt zowel online als met de papieren editie (in een oplage van 7.700 exemplaren) het gebied Groenlo, Voor-Beltrum, Beltrum, Zwolle, Hupsel, Lintvelde, Lievelde, Avest, Eefsele, Het Broek.

Drukklare advertenties (certified pdf) aanleveren tot uiterlijk dinsdag 9.00 uur. Materiaal voor nog op te maken advertenties aanleveren kan tot uiterlijk maandag 12.00 uur.


Zelf uw tarieven uitrekenen?  Maak gebruik van de Advertentietool

Met deze tool berekent u in 4 stappen de advertentietarieven. De tarieven zijn van toepassing op gewone advertentiepagina's. 

Wilt u gebruik maken van advertorials, banners, IM of andere diensten, neem dan contact op met één van bovenstaande media-adviseurs.


Adverteren in andere titels?

Achterhoek Nieuws b.v. uitgever van:

Huis-aan-huiskranten:
Aalten Vooruit, De Band, Achterhoek Nieuws Winterswijk, Contact Bronckhorst Noord, Contact Bronckhorst Midden, Contact Bronckhorst Zuid, Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo, Achterhoek Nieuws Eibergen-Neede, Contact Zutphen-Warnsveld, Berkelbode, Elna en Groenlose Gids.

Online uitgaven:
Achterhoekagenda.nl, Achterhoekfoto.nl, Achterhoekvacature.nl , Achterhoekkiosk.nl, Achterhoekauto.nl en Achterhoekmarktplein.nl.

Neem contact op met onze media-adviseurs voor meer informatie over adverteren in meerdere titels.


Familieberichten
Voor het plaatsen van familieberichten kunt u contact opnemen met Achterhoek Nieuws, hieronder vindt u onze bedrijfsgegevens en tevens op www.achterhoeknieuws.nl/familieberichten, waar u ook de tarieven en de deadlines vindt.
Het is ook mogelijk om via www.familieberichten.nl online een advertentie op te geven of om deze zelf vorm te geven.


Achterhoek Nieuws bv
Bleekwal 10
7131 DB Lichtenvoorde
(0544) 80 10 10
info@achterhoeknieuws.nl
www.achterhoeknieuws.nl