Tessa ten Barge (l) van het GOV en Edwin Grothe van de SOG met de spaarkaarten voor de kortingsactie.
Tessa ten Barge (l) van het GOV en Edwin Grothe van de SOG met de spaarkaarten voor de kortingsactie.

Met 50% korting naar de Slag om Grolle

Gezamenlijke actie SOG en GOV

Door Kyra Broshuis

GROENLO - Met nog enkele weken te gaan tot de zesde editie van de Slag om Grolle, komen het GOV en de organisatie van Slag met een mooie actie. "Hiermee willen we natuurlijk mensen de mogelijkheid bieden om met korting naar de Slag te gaan, maar het is een goede manier om te laten zien dat we het allemaal samen moet doen", vertellen Tessa ten Barge namens het GOV en Edwin Grothe namens de Slag.

De actie
De spaaractie gaat als volgt: bij besteding van 10 euro ontvangt iedereen een dukaatstempel. De deelnemende winkeliers hebben ook allemaal een eigen speciale acties waarbij men een florijnstempel krijgt. Wanneer de kaart vol is, en dat is bij 20 dukaatstempels en drie florijnen, kan men de spaarkaart inleveren bij Brini of Tesli. Vervolgens krijgt men dan een kortingscode die op www.slagomgrolle.nl kan worden verzilverd voor vijftig procent korting op een dagkaart voor een volwassene.

Inslaan
'Grolle wees gewaarschuwd! De slag begint. Buiten Grolle wordt het snel opgemerkt. Een groepje stropers loopt tegen een groepje verkenners van het Staatse leger aan en één van de schobbejakken rent in paniek naar de Stad Grolle. Stadsomroepers gaan de Stad in en verzoeken de bevolking zich schrap te zetten om de nodige voorbereidingen te treffen. Het is zaak om te zorgen dat er voor de komende tijd voldoende eten, drinken en waren in huis is. Hamsteren dus!' Deze tekst staat op de spaaractiekaart en geeft volgens Tessa en Edwin goed weer wat zij beogen met de actie. "We willen het samen doen, samen met de Groenlose bevolking en de ondernemers. De Slag om Grolle is een fantastisch evenement en dat willen we uitdragen. Het is een evenement dat je samen beleeft en viert. Om te zorgen dat je volop van de Slag kunt genieten, is het handig om vast het een en ander in huis te hebben. Daar is nu de gelegenheid voor en dan kun je ook nog eens met een hele fijne korting de stad in."

Grootste ter wereld
De komende Slag, op 20, 21 en 22 oktober, wordt weer een fantastisch spektakel. "Er komen dit jaar zelfs re-enactors uit Australië. Het is het grootste re-enactmentevent ter wereld voor dit tijdperk en de voorbereidingen zijn in volle gang." Wie er met korting bij wil zijn, kan de spaarkaart halen bij de deelnemende ondernemers: AMI Kappers, Echte Bakker Michel Nales, Bike Totaal Hofstede, Brasserie 1888, Bril In Mode, Brini, Deco Home Lammers, Intercom, EP Groot Zevert, Floreel, Goossens Tweewielers, Groenrijk, Bloem & Kado Groot Kormelink, Hema, Huijskes Boevink, Jan's Wijn-Whisky-Bierspecialiteiten, Jurgens Haarmode & Stadschbarbier, Knip&Go, Kruidvat, René Bomers, Rooks Floors & More, Schoenmode Hermans, Slijterij Anthonius, Tesli Baby Kids en Teens, Matador VakantieXperts, warenhuis Post, Bloemsierkunst Weenink, Wegdam Mode, Wereldwinkel, Wissink, Graaf Reynout, Jambo Mode, Boutique Ankie, Juwelier Simons, Mary Springer, Gunnewijk Mode, Katoo Fashion, Hair Beautysalon Dechering, Focus Fashion, Etos, Boekhandel Wiegerink en Kapsalon Ans. De actie start op 18 augustus en loopt tot 19 oktober. De actiecodes zijn geldig vanaf 1 september.

Meer berichten