Muzikaal weekend bij Rockcafé Taste met drie bijzondere evenementen

Groenlo - Het aankomend weekend zijn er maar liefst drie evenementen in Rockcafé Taste in Groenlo. 

Vinylavond vrijdag
Vrijdag 27 november is er de maandelijkse vinylavond "Neem Je LP Mee" vanaf 21:00 uur. Oude tijden herleven, maar ook tegenwoordig is het weer helemaal terug: een plaat uitbrengen op vinyl. De krasgevoelige muziekplaatjes waren een tijdlang volledig uit zicht, maar dat is nu voorbij. Vinyl is tastbaar, hip en nostalgisch. Dus breng je oude en nieuwe rock- en blues LP'S mee naar Taste en geniet samen van het authentieke geluid!

Dag van de Achterhoekse popmuziek
Zaterdag 28 november is de dag van de Achterhoekse popmuziek. Een groots opgezet initiatief van DRU Cultuurfabriek, Behind the Corner en Poparchief Achterhoek en Liemers, waarbij alle facetten van de Achterhoekse popmuziek aan bod komen en m.m.v. van heel veel organisaties en podia. Ook Taste levert haar bijdrage door overdag podium te bieden aan diverse singer-songwriters! Van 14:00 tot 17:00 uur zullen diverse akoestische artiesten het café aandoen en er wordt afgesloten met Hooked Unplugged, een roulatieformatie o.l.v. gitarist Meindert Bussink (Behind the Corner), met 'jonge hunde en ervaren rott'n'. De entree is uiteraard vrij!

John Hayes met band Double Blood
's Avonds komt niemand minder dan John Hayes met zijn band Double Blood naar het muziekcafé van Groenlo. Double Blood is de creatieve uitlaatklep voor John in combinatie met zijn werk al gitarist voor de legendarische Amerikaanse meesters van de 'funckrockdance' Mother's Finest. Met hits als Baby Love en Piece of the Rock werd de wereld blootgesteld aan de universal grooves van Mothers Finest. John Hayes' Double Blood is zijn manier om een stap verder en zover mogelijk over de grens te gaan. De sound kan omschreven worden als een psychedelische mix van rock, dance en funk, maar met een stevige gitaar riffs.

Naast John's gitaar en zang bestaat de nieuwe bezetting uit drummer Stevie Alphenaar en bassist Tjako Pasanea. "Deze muziek is aanstekelijk", zegt Hayes over Double Blood, "Overal waar we komen, begint het publiek spontaan mee te jammen en te dansen, het is altijd een vette party". Aanvang: 22:00 uur en iedereen staat als altijd op de gastenlijst.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden