Stage of Art met Thijs Kemperink

Thij Kemperink. Foto: Frank Visschedijk
Thij Kemperink. Foto: Frank Visschedijk

GROENLO - Donderdag 21 april is er weer Taste Stage of Art. Dit keer met niemand minder dan Thijs Kemperink.

Het is nog niet zo lang geleden dat Thijs Kemperink vanuit het Twentse Albergen met zijn tractor naar het Comedy Café in Amsterdam reed om daar zijn zorgvuldig ingestudeerde grappen te presenteren. Anno 2016 heeft de rasechte Tukker zich ontwikkeld tot een cabaretier die overal in de vaderlandse theaters zijn programma's speelt en daarnaast met André Manuel en Ernest Beuving cultuurhuizen en bruine café's aandoet met het collectief 'Goeie Tukkers zijn geen Motherf*ckers'. Als stand-upcomedian is Kemperink de drijvende kracht van de Comedy Express. Drie jaar geleden tekende Thijs een 10-jarige deal bij de Zwarte Cross. Dus Thijs is de enige artiest die verzekerd is van een speelplek tot 2023! Die Thijs is niet alleen grappig, maar ook een vooruitdenker.
Dat het goed gaat met de carrière van Thijs Kemperink is volgens de gastvrouw en gastheer van Rockcafé Taste een understatement. Lovende recensies, een uitgebreid interview in Twentelife èn een bomvolle agenda voor de reprise van zijn theatertour Zleur.
Een avondje theater in Taste: intiem, close, dichtbij de artiest voor een zacht theaterprijsje.
Kaarten kosten 10,00 euro per stuk, alleen in de voorverkoop, bij Taste. De eerste helft kaarten is al verkocht, er zijn nog zo'n 40 kaarten beschikbaar. De aanvang is stipt pm 21:00 uur.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

Moet de naam van ons treinstation worden veranderd?Reageren!