Foto: PR
Foto: PR

Longa '30 organiseert State of Art Keitoernooi 2016

Algemeen

Ook SV Grol weer van de partij

LICHTENVOORDE - Op dinsdag 9 en zaterdag 13 augustus aanstaande vindt weer het jaarlijkse State of Art Keitoernooi plaats. Dit voetbaltoernooi wordt traditiegetrouw gespeeld op de accommodatie van SV Longa '30 aan de Raadhuisstraat te Lichtenvoorde. De deelnemende ploegen zijn dezelfde als vorig jaar, te weten AZSV uit Aalten, RKZVC uit Zieuwent, Grol uit Groenlo en uiteraard SV Longa '30 zelf. De wedstrijden worden geleid door de welbekende scheidsrechters Hans Migchelbrink en Emiel Stienezen.

Dinsdag spelen om 19.00 uur eerst RKZVC en AZSV tegen elkaar en om 21.00 uur ontmoet Grol de 'oranjewitten' van Longa'30. Zaterdag om 16.00 uur spelen AZSV en Longa '30 tegen elkaar, waarna om 18.00 uur Grol en RKZVC in de allesbeslissende laatste wedstrijd bepalen wie er dit jaar met de eindzege gaat strijken. De einduitslag wordt bepaald op basis van het totaal aantal behaalde wedstrijdpunten. Bij gelijkspel beslist het doelsaldo en indien dit ook gelijk is, gaat de toernooizege naar het team dat de meeste strafschoppen benutte, die na iedere wedstrijd worden genomen.
Het State of Art Keitoernooi is een vast onderdeel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen en de altijd drukbezochte wedstrijden zijn voor de Lichtenvoordenaren een mooie opmaat naar de competitiestart in september in de Eerste Klasse E.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant