Marco Heutinck met de oorkonde behorende bij zijn eretitel.
Marco Heutinck met de oorkonde behorende bij zijn eretitel.

Eretitel voor Marco Heutinck van VIOS Beltrum

Algemeen

BELTRUM- Tijdens de ledenvergadering van voetbalvereniging VIOS is Marco Heutinck benoemd tot 'Lid van Verdienste' van de vereniging.

"Wij zijn niet scheutig met onderscheidingen, maar jij hebt hem dik verdiend," sprak voorzitter Theo Helmers de onderscheiden Heutinck toe. Hiermee is niets te veel gezegd. Het bestuurslid kent een enorme staat van dienst. Zo mag hij zich al jaren webmaster en clubfotograaf noemen. Heutinck is sinds de oprichting secretaris van de accommodatiestichting en was van 1994 tot 2012 secretaris van de voetbalclub. Thans is hij binnen het bestuur verantwoordelijk voor alle sportmaterialen, aanspreekpunt voor het clubblad VIOS-Wijzer, bestuursrepresentant voor het 1e elftal en verzorgt hij het roosterbeheer voor de kantinediensten namens de voetballers. Of dat allemaal nog niet genoeg is, is hij ook vrijwillig bardienstmedewerker.

Jongste initiatief
Zelf is Heutinck het meest trots op zijn laatste initiatief. Als groot stimulator van het recreatief voetbal heeft hij mede de fitness-/lopersgroep opgericht. Deze jongste loot aan de VIOS-voetbalboom voorziet in een behoefte en is elke zaterdagmorgen tussen 9 en 10 uur actief op sportpark De Sonders.

Snelle verslaggever
De vergadering reageerde enthousiast op de benoeming van de verenigingsman tot 'Lid van Verdienste.' Het grote applaus was veelzeggend. "Jouw precisie en accuratesse zijn een paradeplaatje voor de club." Als voorbeeld noemde de voorzitter de snelle verslaggeving van VIOS 1. "Voordat de spelers thuis zijn, is de site met telkens prachtige foto's al weer bijgewerkt!"

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant