Suzan Jurjus en Dave klein Gunnewiek van de RegioBank Groenlo. Foto: Theo Huijskes
Suzan Jurjus en Dave klein Gunnewiek van de RegioBank Groenlo. Foto: Theo Huijskes

RegioBank na Lichtenvoorde ook in Groenlo

Algemeen

In Groenlo biedt Steentjes nu alles onder één dak

Door Theo Huijskes

GROENLO - "In Lichtenvoorde hebben wij het reeds een aantal jaren voor elkaar: alles in één oftewel alles onder één dak. Blij zijn wij derhalve dat wij met ingang van november ook in Groenlo hetzelfde concept kunnen aanbieden. Immers alles onder één dak betekent in ons geval niet alleen de mogelijkheid om bij ons een huis te kunnen kopen, maar om tegelijkertijd alles op het gebied van hypotheken, verzekeringen en bankzaken te kunnen afsluiten en regelen." Aan het woord is Rik Steentjes, directeur van Steentjes Makelaardij, Hypotheken, Verzekeringen en RegioBank.

Terwijl een tweetal onderhoudsschilders de ontvangst-, kantoor- en spreekruimtes in het pand hoek Nieuwestraat-Notenboomstraat in Groenlo een opknapbeurt geven, praten Rik Steentjes en Dave klein Gunnewiek deze krant bij over hun plannen in Groenlo.
Klein Gunnewiek is sedert 1 oktober jl. in dienst, aangetrokken om de RegioBank in Groenlo een representatief en met name volwaardig karakter te geven. "Ik heb bijna 12½ jaar gewerkt bij de ABN AMRO Bank, na een korte eerste periode in Winterswijk voornamelijk in Doetinchem. Onder andere vanwege alle nieuwe ontwikkelingen bij deze bank, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Daarom ben ik enorm blij dat ik hier, in de plaats waar ik geboren en getogen ben, de kans krijg om de RegioBank vorm en inhoud te geven. In ken hier de mensen, spreek hun taal en weet welke cultuur er hier heerst. Daarom heb ik er alle vertrouwen in dat wij beginnen aan een succesvol bankproject."

Een bank voor het gehele gezin
Rik Steentjes geeft aan dat men vooral een bank wil zijn voor het gehele gezin en dat dus voor jong en oud.
"Iedereen moet gewoon kunnen binnenlopen, de gastvrijheid moet er van alle kanten afstralen, waarbij de beschikbare mogelijkheden en faciliteiten op een klantvriendelijke en zeker niet op een te zakelijke, afstandelijke wijze worden aangeboden." Aangevuld door Dave klein Gunnewiek met de woorden: "Het klinkt misschien vreemd, maar wij willen op een ietwat ouderwetse, zo gewoon mogelijke manier bankzaken doen. Daarbij is alles in feite afgestemd op een tweetal zaken, te weten betalen en sparen met daarbij natuurlijk gebruikmaken van alle moderne apparatuur, zoals telebankieren en een persoonlijke app. Daarnaast gaan wij ons als RegioBank tevens toeleggen op kinderspaarregelingen, waarbij ook de bekende Zilvervloot weer voorbij komt. Dus vandaar dat wij hier op het terrein van bankzaken de tijden van weleer met op de eerste plaats een goed persoonlijk contact willen laten terugkeren. Wie in Groenlo en omgeving een nog beter beeld van de RegioBank wil hebben, zal door Suzan Jurjus en mij gaarne verwelkomd worden voor een vrijblijvend informatief, oriënterend gesprek. Alles is namelijk afgestemd op een goede persoonlijke serviceverlening."

Opening met een feestelijk tintje
De RegioBank, onderdeel van SNS Reaal, is op 1 juli 2007 ontstaan als gevolg van een samengaan van de voormalige Centrale Volksbank en de voormalige RegioBank, voorheen onderdeel van de ING Groep. Steentjes heeft wat makelaardij, hypotheken en verzekeringen betreft vestigingen in Lichtenvoorde, Groenlo en Eibergen en dadelijk wat de eerste twee plaatsen betreft ook een RegioBank. De afdeling schoonmaak meegerekend, heeft Steentjes met ingang van 1 oktober jl. 22 personeelsleden in dienst.
De officiële opening van de Grolse RegioBank vindt plaats op vrijdag 4 november. Is er open huis van 16.00 uur tot 20.00 uur, waarbij iedere belangstellende van harte welkom is, het officiële gedeelte vindt plaats om 17.00 uur. Dan zal Hans van den Bor, directievoorzitter van de RegioBank, het bekende rode lint doorknippen. Er zal gezorgd worden voor een drankje en een hapje en voor de jeugd zal er voor de deur op de Markt een Zilvervloot-parade worden georganiseerd. Hierbij vinden er voor de jongste jeugd allerlei activiteiten plaats, waarbij leuke prijsjes zijn te winnen.
"Dus ook in dit geval een uitnodiging voor het gehele gezin," aldus Rik Steentjes en Dave klein Gunnewiek.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant