prins Ronny en adjudant Herbert die deze avond hun opvolgers zullen verwelkomen. Foto: Kyra Broshuis
prins Ronny en adjudant Herbert die deze avond hun opvolgers zullen verwelkomen. Foto: Kyra Broshuis

Jaarlijkse carnavalsavond bij De Noamatters

Algemeen

LIEVELDE - De jongste carnavalsvereniging van Oost Gelre, De Noamatters uit Eefsele (sinds 2012), houdt op zaterdag 14 januari haar jaarlijkse carnavalsavond. Vorst Wieke klein Gebbink heeft een prachtige avond in petto voor de Eefselse carnavalisten. "We hebben een avondvullend programma met onder andere buutgrappen van eigen bodem, dansacts van onze hofdames en muziek van een dweilorkest én een dj."

Door Kyra Broshuis

Hoogtepunt van de avond wordt uiteraard de onthulling van het nieuwe prinsenpaar. "Dat wordt voorafgegaan door het aftreden van onze huidige prins Ronny (Stapelbroek) en adjudant Herbert (Lubbers). Natuurlijk hebben we een prachtige onthulling in gedachten voor ons vijfde prinsen óf prinsessenpaar." aldus de enthousiaste vorst. De carnavalsavond, die traditiegetrouw plaats zal vinden in de Heujbarg bij Erve Kots, begint om 20:00 uur en de entree is 5 euro. "Iedereen is van harte welkom en verkleden mag natuurlijk!"
Het carnavalsprogramma voor De Noamatters ziet er verder als volgt uit: zondag 22 januari frühshoppen bij de Belhamels in Beltrum, zondag 29 februari frühshoppen bij Bacchus in Eibergen/Holterhoek, zaterdag 18 februari carnavalsavond bij de Vènesikke in Vragender, 24 februari Eumkesbal in Zieuwent, zondag 26 februari frühshoppen bij de Maispotters in Voor-Beltrum en carnavalsoptocht bij de Knunnekes in Groenlo, maandag 27 februari frühshoppen bij de Jonge Nölepeters in Lievelde en dweilen met de Knunnekes in Groenlo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant