Vios Bisons gastheer touwtrekcompetitie

Algemeen

BELTRUM - Het derde toernooi van de competitie Gewest Oost werd op zondag 7 mei gehouden in Beltrum waarbij Vios Bisons de gastheer was.

Er zijn mooie spannende wedstrijden gespeeld. Vooral de 680 kilogram A klasse waar vier teams vol in strijd zijn voor de eerste plaats was zinderend spannend. Vorden begon de dag als leider van het klassement maar sloot de dag af op de vierde plaats. OKIA tegen Heure was een spannende pot. OKIA wist te winnen en is hierdoor koploper, door alle wedstrijden te winnen, maar zij worden op de voet gevolgd door Heure en Eibergen. In de 680 B klasse verstevigde Olden Eibergen de koppositie ondanks de puntendeling met Eibergen. Heure liet de nodige punten liggen en staat nu derde.

Ook bij de Jeugd wordt er zo vroeg in de competitie al fel gestreden om elk punt. De jeugd van Vios Bisons wist, samen met Bekveld A en Vorden, gedeeld eerste te worden. Mooi was het ook om te zien dat de ploeg van Erichem goed presteerde, ze haalden elf punten, het totaal van de vorige twee toernooien en ze zijn een plaatsje gestegen in het klassement.

Bij de 720 kg klasse had Heure een totale off-day, en ging met maar één puntje naar huis. Desondanks staan ze nog tweede achter Ttv Koapman dat ook nu weer de volle winst naar zich toe haalde. De 640 kg klasse werd gewonnen door Heure, zij wisten deze keer een puntje af te snoepen van OKIA dat nog wel eerste staat maar de voorsprong kleiner ziet worden.

Al met al kan Vios Bisons terugkijken op een geslaagde touwtrekdag. Het volgende toernooi is bij Bekveld op 28 mei in Hengelo, Gelderland. Daar komen ook de dames weer in actie.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant