Supermarktmanager John Tiedink (l) en directeur Johan van Heersbeek openen de vernieuwde supermarkt. Foto: Kyra Broshuis
Supermarktmanager John Tiedink (l) en directeur Johan van Heersbeek openen de vernieuwde supermarkt. Foto: Kyra Broshuis

Vernieuwde EMTÉ feestelijk geopend

Algemeen

GROENLO - Na een periode van twaalf dagen intensief verbouwen, is woensdagochtend 17 mei de vernieuwde supermarkt EMTÉ aan Den Koem 2 in Groenlo feestelijke heropend. Supermarktmanager John Tiedink is trots op het resultaat. "Het is ongelooflijk wat er in amper twee weken tijd is gebeurd. Het hele pand is totaal gestript, er is niets blijven staan. De winkel ziet er nu, met de nieuwe inrichting, fantastisch uit. Gelukkig zijn we op tijd klaar. Daar zullen ook de bovenburen blij mee zijn. Zo'n verbouwing levert toch altijd veel lawaai op. Uiteraard hebben we alle bovenburen uitgenodigd om vandaag de opening mee te maken."

Door Kyra Broshuis

Veel waardering oogstte EMTÉ met de boodschappenkratjes. In de afgelopen periode zijn er 250 gratis boodschappakketten weggeven aan mensen die de poster van de winkel voor het raam hadden hangen. "Daar hebben we ontzettend veel positieve reacties op gekregen. Veel mensen deelden het op social media."

De vernieuwde winkel van EMTÉ staat garant voor lekker, goed en gezond eten. Het assortiment is fors uitgebreid. Bijzonder is de 'keuken van EMTÉ' waar het specialisme van de medewerkers wordt gecombineerd met de allerlekkerste verse ingrediënten. Zo zijn er handgemaakte pizza's, gezonde maaltijdsalades, vers gebrande noten, yoghurt met verschillende toppings, tapas en een groot assortiment binnen- en buitenlandse kazen verkrijgbaar.

Nu is de EMETÉ aan Den Koem weer dagelijks geopend, van 08.00 tot 20.00 uur, op vrijdag tot 21.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Het team van EMTÉ Groenlo is blij met de vernieuwde winkel. Foto: Kyra Broshuis

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant