Longa '30 brengt Jurgen Wiegerinck thuis

BELTRUM - Op zondag 28 mei sluit VIOS-voetbal het seizoen af. Alle voetballers komen in actie. "Het wordt een dag vol hoogtepunten", zegt Tom Groot Zevert namens de organisatie. Ongetwijfeld doelt Groot Zevert mede op de wedstrijd van VIOS 1 tegen Longa '30. Om 14.00 uur zal Jurgen Wiegerinck voor het laatst met zijn maten in het oranjeshirt spelen. In de tweede helft zal het oranje definitief voor het geel van VIOS worden verwisseld.

Voorafgaand speelt het VIOS-kampioenselftal uit begin jaren tachtig tegen de veteranen van VIOS 9. Daarnaast is er een onderlinge 7 tegen 7 competitie en zijn er aparte wedstrijdjes voor alle jeugd.

Aan het eind van de middag wordt het (jeugd-)team van het jaar gekozen. Onder de negen genomineerden zijn vele kampioensteams. Eveneens wordt de topscorersbokaal uitgereikt en de vrijwilliger van het jaar wordt uitgeroepen. De dag wordt met live-muziek feestelijk afgesloten. "Natuurlijk zijn alle VIOS-aanhangers welkom", voegt Tom Groot Zevert toe. "Het mooie is dat door enkele trouwe supporters de speler van het jaar bekend wordt gemaakt. We zijn benieuwd."

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5756737&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groenlosegids.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=703,713,714,715,800,801,802,803,804" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>